Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Bakonyszombathelyi Benedek Elek Általános Iskola, Sopronhorpácsi Általános Iskola, Szilvásváradi Jókai Mór Általános Iskola, Kunhegyesi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Szakiskola

A különdíjasok nyereménye egy-egy 50 000 forint értékű könyvutalvány.

Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

Vidám közösségi kezdeményezést mutat be a „Legyünk kicsit boldogabbak!” című videó, amely megmozgatja a kicsiket, a nagyokat, a fogyatékossággal élőket és az egész közösséget.

Felkészítő tanár: Tóthné Czinege Ildikó

Bakonyszombathelyi Benedek Elek Általános Iskola

A „Kis magyarok vándorúton – képekben” című sorozatban a pályázó gyerekek az eseményen készült fotókat rajzolták le. Érdekes összehasonlítani a rajzokat az eredeti képpel.

Felkészítő tanár: Budáné Deák Anita

Sopronhorpácsi Általános Iskola

A pályaválasztásról szóló közösségi rendezvény apropója nemcsak nagyon fontos téma, de minden diákot érdekel. Sok színes anyag érkezett – beszámolók, rajzok, diasorozatok.

Felkészítő tanár: Varga Hajnalka


Szilvásváradi Jókai Mór Általános Iskola

A szilvásváradiak az „Erdészek a gyermekekért – Fedezd fel az erdőt!” című közösségi élményt jól bemutató színes, igényes rajzokat, érzékletes beszámolókat küldtek.

Felkészítő tanár: Bakos Lászlóné és Papné Dobos Gabriella

Kunhegyesi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Szakiskola

A Kreszről és balesetmegelőzésről szóló pályaművek – egy tréfás, ötletes videó a közlekedésről és egy füzetbe összeállított „alternatív” kresztáblák gyűjteménye. Az esemény címe: „Közlekedj okosan!”

Felkészítő tanár: Végsőné Lukács Edit és Bodnár Emese