A 2017-2018-as tanévre vonatkozó európai uniós Útravaló Ösztöndíjprogram Döntési lista megszületett, a támogatott ösztöndíjas tanulókról és mentoraikról az EMET honlapján. 

Az Útravaló Ösztöndíjprogramban a Döntési Lista alapján nyertes tanulók és mentoraik számára a tankerületi fenntartású intézmények kapcsán a KK Projekt Főosztály az elektronikus Támogatói Okiratokat e-mail-en keresztül 2017.12.15.-ig megküldi a mentorok részére. A tanulók (és törvényes képviselőik) részére a Támogatói Okiratok érkezése a mentoron keresztül történő személyes átadással történik.

Az Útravaló Ösztöndíjprogram európai uniós szegmensének 2017-2018-ra vonatkozó első három hónapjára vonatkozó tanulói ösztöndíja utalását a KK 2017.12.15.-ig megkezdi.

Felhívjuk mentor tanáraink figyelmét, hogy a mentori beszámolási kötelezettség az első három hónapra vonatkozóan 2018. január 5-én lejár. Kérjük tegyen eleget a Gyakran Ismételt Kérdések menüpont alatt található Szakmai útmutató mentoroknak dokumentumban foglaltaknak.