Archív hírek

Sajtóközlemény az átadás-átvételi megállapodásokról

Publikálva: 2016. december 21.

A Tankerületi központok január elsejétől átveszik a működtetői feladatokat is a települési önkormányzatoktól. A 2017-es évtől mind a fenntartással, mind pedig az üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokért az állam felel, amelynek a szerepvállalására a területi különbségek kiegyenlítése, az egyenlő feltételek biztosítása és a pedagógusok bérének garantálása miatt van szükség.

Tovább a teljes cikkre

Csaknem 35 milliárd forint fordítható a digitális kompetencia fejlesztésére

Publikálva: 2016. december 20.

Csaknem 35 milliárd forint fordítható a köznevelési intézményekben a digitális kompetencia fejlesztésére - közölte a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos beszélt keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Tovább a teljes cikkre

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ közleménye az átadás – átvételi megállapodásokról

Publikálva: 2016. december 16.

Sajtóközlemény

Tovább a teljes cikkre

Kihirdették az Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny eredményét

Publikálva: 2016. december 14.

A debreceni Fazekas Mihály Gimnázium négyfős csapata szerezte meg az Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny döntőjében a 2016. évi PénzSztár címet és a vele járó fődíjakat.

Tovább a teljes cikkre

PISA-felmérés – Palkovics László: januárban tárgyalhat a felmérésről a köznevelési kerekasztal

Publikálva: 2016. december 13.

Budapest, 2016. december 13., kedd (MTI) - Várhatóan januárban tárgyal a köznevelési kerekasztal a PISA-felmérés eredményeiről - mondta Palkovics László oktatási államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az államtitkár jelezte: jövőre folytatódik a pedagógusok béremelése, amivel 2017-re összességében 50 százalékos növekményt érnek el.

Tovább a teljes cikkre

Informatikai eszközök átadására került sor közel 150 millió forint értékben a Ceglédi Tankerületi Központ köznevelési intézményeiben

Publikálva: 2016. december 10.

Közel 150millió forint értékben kaptak informatikai eszközöket a köznevelési intézmények, a Ceglédi Tankerületi központnak köszönhetően.

Tovább a teljes cikkre

12. Országos Középiskolai Filmszemle eredmények

Publikálva: 2016. december 6.

A Debreceni Tankerület fenntartásában működő Kós Károly Művészeti Szakgimnázium diákjai animációikkal a 2016-os Országos Középiskolai Filmszemlén – a megosztva kiadott mindhárom első díjat elhozták a fesztiválról, melyet december első hétvégéjén rendeztek meg a budapesti Káldor Miklós Kollégiumban.

Tovább a teljes cikkre

Jótékonysági gálával egybekötött megállapodás

Publikálva: 2016. december 5.

Megkezdődtek a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz tartozó, települési önkormányzatok által működtetett iskolák működtetői feladatainak átadása

Tovább a teljes cikkre

Hátrányos helyzetű gyerekeket segítő program indul

Publikálva: 2016. november 23.

Hátrányos helyzetű gyerekeknek és az őket nevelő családoknak gyerekesély program indul, amelynek célja, hogy megakadályozza a veszélyeztetettség kialakulását és a gyerek kiemelését a családból - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.

Tovább a teljes cikkre

Sikeres a Köznevelési Kerekasztal eddigi munkája

Publikálva: 2016. november 22.

Sikeresnek értékelte a Köznevelési Kerekasztal elmúlt kilenc hónapban végzett munkáját az oktatási államtitkár a kerekasztal keddi budapesti ülése utáni sajtótájékoztatón. A tanácskozáson részt vett az OECD oktatási igazgatóságának vezetője, aki szerint Magyarország jó úton indult el, ugyanakkor további lépések szükségesek többek között a szakoktatás javítása érdekében.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Klebelsberg Központ

EFOP-4.1.11-21-2021-00001 Projekt

EFOP-3.1.11-19-2020-00001 projekt

Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP)

DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAMOK EFOP-3.1.4-15-2015-00001 VEKOP-7.3.1-17-2017-00001

Energiahatékonysági fejlesztések az iskolákban

A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése

Köznevelés az iskolában

Informatikai fejlesztések az iskolákban

Társadalmi Megújulás Operatív Program az iskolákban

Köznevelés Állami Fenntartóinak Folyamat-egységesítése és Elektronizálása (KAFFEE)

Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára RRF-1.2.1-2021-2021-00001

Előkészítés a Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára RRF-1.0.0-2021-00002

Navigáció