Hírek

Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért

Publikálva: 2015. november 24.

A gyerekeknél kamatozik a tudásmegosztás és a fenntartó által véghez vitt minden egyes fejlesztés – emelte ki Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) Köznevelés az iskolában projektjének zárókonferenciáján. A tízmilliárd forintnyi európai uniós forrásból finanszírozott oktatásfejlesztési program több mint kétszázezer diákot, tanárt és szülőt ért el az elmúlt majdnem másfél tanévben.

Tovább a teljes cikkre

Terjed a zöld gondolkodás az állami iskolákban

Publikálva: 2015. augusztus 27.

Környezettudatosságra nevelő módszereket népszerűsít a KLIK

A környezettudatos gondolkodást nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a jövőnk legnagyobb kihívásai várhatóan összefüggnek majd az erőforrások szűkösségével és a környezetszennyezés következményeivel. Ezt felismerve a KLIK országszerte támogatja olyan nevelési-oktatási módszerek kifejlesztését és terjesztését, amelyek pozitív irányba formálják a gyerekek gondolkodását és segítik őket, hogy a környezetüket ismerő és óvó felnőttek váljanak belőlük.

Tovább a teljes cikkre

Új utakon a tantermi integráció

Publikálva: 2015. augusztus 19.

Sikermódszerek terjesztésével támogatja a KLIK a pedagógusok együttműködését

Az állami iskolák egyik legfontosabb feladata a versenyképes tudás biztosítása minden diáknak. Ez nem könnyű, hiszen az osztályok többségében eltérő hátterű és képességű gyerekekkel kell a lehető legjobb eredményeket elérni. A fenntartó KLIK ezért olyan, a pedagógusok együttműködésén alapuló módszerek elterjesztését támogatja, amelyek alkalmazása segít megteremteni a különböző hátterű diákok együttnevelésének feltételeit.

Tovább a teljes cikkre

A tavaszi programsorozat eredményeit ünnepelték a diákok Csongrád megyében

Publikálva: 2015. június 23.

Csongrád megye közel tucatnyi iskolájának száznál is több diákja gyűlt össze a szegedi Vedres István szakképzőben, hogy közösen ünnepeljék meg a tavasszal elért eredményeiket. Valamennyi intézmény a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) különféle oktatásfejlesztési programjaiban vett részt, amelyeknek köszönhetően a gyerekek élmények sorával gazdagodtak, míg tanáraik a munkájukat megkönnyítő szakmai segítséget kaptak.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén — Zala megye

Publikálva: 2015. június 18.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Zala megyében kilenc intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén — Veszprém megye

Publikálva: 2015. június 18.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Veszprém megyében tizenkét intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén —Tolna megye

Publikálva: 2015. június 18.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Tolna megyében tizenhárom intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén – Pest megye

Publikálva: 2015. június 18.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Pest megyében huszonhét intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén — Győr-Moson-Sopron megye

Publikálva: 2015. június 3.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Győr-Moson-Sopron megyében tizenkilenc intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén — Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Publikálva: 2015. június 3.

Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kiemelkedően sok, huszonhárom intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Klebelsberg Központ

EFOP-4.1.11-21-2021-00001 Projekt

EFOP-3.1.11-19-2020-00001 projekt

Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP)

DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAMOK EFOP-3.1.4-15-2015-00001 VEKOP-7.3.1-17-2017-00001

Energiahatékonysági fejlesztések az iskolákban

A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése

Köznevelés az iskolában

Informatikai fejlesztések az iskolákban

Társadalmi Megújulás Operatív Program az iskolákban

Köznevelés Állami Fenntartóinak Folyamat-egységesítése és Elektronizálása (KAFFEE)

Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára RRF-1.2.1-2021-2021-00001

Előkészítés a Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára RRF-1.0.0-2021-00002

DIMOP_PLUSZ-4.1.1-23-2023-00001

Általános Adatkezelési Tájékoztató

Navigáció