„Azért van az ünnep, mert nem lehet csoda nélkül élni” - Ez volt a mottója az ÁGOTA Alapítvány tavaly karácsonykor rendezett ünnepségének, ahol a gyerekek átvehették az általatok összegyűjtött ajándékokat.

Az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiatalok támogatását célul kitűző ÁGOTA Alapítvány és a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató közös célkitűzése segíteni azoknak a gyerekeknek, akik – még ha átmenetileg is – szülők, család nélkül maradtak. Az év során az ÁGOTA Alapítvány és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató naponta dolgozik a nehézségek megoldásán. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács most, Mikulás és Karácsony közeledtével ismét szeretne hozzájárulni az állami gondoskodásban és gyermekotthonokban élő gyermekek öröméhez.

Az Alapítvány felhívása:

Idén ismét megszervezzük a csokik és apró ajándékok összegyűjtését, ha szeretnétek azokat mosolyra váltani!

Hozz el egy csokit az iskoládba, mi összegyűjtjük és eljuttatjuk az állami gondoskodásban és gyermekotthonokban élő gyermekekhez!

Ne feledd, 2016. december 12-én reggelig juttasd el az Általad felajánlott édességet, vagy játékot az iskoládba, vagy a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácshoz (Budapest, VII. kerület, István utca 23-25.), hogy onnan összegyűjtve elhozhassuk, és a rászoruló gyermekek karácsonyfája alá tehessük.

(Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács)