Első alkalommal szervezték meg a dél-budapesti pedagógusnapot a Dél-Budai, a Dél-Pesti és a Külső-Pesti Tankerületi Központok

Az ünnepségre a három tankerülethez tartozó 99 intézményben dolgozók közül, a több mint 30 éve oktató pedagógusok kaptak meghívást. A rendezvényen dr. Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára és Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Ezt követően, rövid méltatás után átadták a Dél-Budapest Közneveléséért elnevezésű elismerést a Dél-Budai Tankerületi Központ részéről: Vadász Katalinnak, a Dél-Pesti Tankerületi Központ részéről  Bartok Péternek, a Külső-Pesti Tankerületi Központ részéről pedig  Hrisztoforidiszné Rábai Zsuzsannának.

Mindezek mellett Dél-Buda Közneveléséért elismerésben részesült a XI. kerület részéről Hamarné Novák Márta,  a XXII. kerület részéről: Maróthy Miklósné. Dél-Pest Közneveléséért elismerést vehetett át a XXI. kerület részéről Hollós Ágnes, a XXIII. kerület részéről Nagy Rajmundné. Külső-Pest Közneveléséért elismerést kapott a XVIII. kerület részéről Fenyvesi Mária, a XIX. kerületből Móricz Judit, a XX. kerület részéről pedig Biricz Jánosné.

Az díjak átadása után a Nemzeti Színház Körhinta című nagyszerű, látványos, magával ragadó, fergeteges ritmusú előadását láthatták az ünnepelt pedagógusok. A 600 fős közönség 99 oktatási intézmény közel 5000 pedagógusát képviselte.

Dél-Pesti Tankerületi Központ

Dél-Budai Tankerületi Központ

Külső-Pesti Tankerületi Központ