Projekt hírek

Magyar Falu Program a Monori Tankerületi Központ négy intézményében

Publikálva: 2022. április 14.

A Monori Tankerületi Központ sikeresen pályázott a Magyarország Kormánya által meghirdetett Magyar Falu Program „Iskolaépület fejújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése” témában kiírt pályázaton.

Tovább a teljes cikkre

Projektzáró rendezvény – VEKOP-7.3.3-17-2017-00001 „4M – Motiváció, Modernizáció és Módszertani Menőség a Monori Tankerület intézményeiben”

Publikálva: 2021. november 22.

Lezárult a „4M – Motiváció, Modernizáció és Módszertani Menőség a Monori Tankerület intézményeiben” című pályázat. A vissza nem térítendő európai uniós támogatás összege 110 mFt volt, a projekt megvalósítási időszaka 2018. 09. 01 – 2021. 11. 30. között tartott.

Tovább a teljes cikkre

Tavaszi szakmai programok a Monori Tankerületi Központ intézményeiben

Publikálva: 2021. május 28.

Ebben a tanévben is folytatódott a Monori Tankerületi Központ négy intézményében a Széchenyi 2020 programban indult VEKOP-7.3.3-17-2017-00001 számú projekt, melynek célja, olyan digitális eszközökkel támogatott módszertanok alkalmazása, amelyek hozzájárulnak a minőségi és méltányos köznevelési rendszer kialakításához.

Tovább a teljes cikkre

Online szakmai programok a Monori Tankerületi Központ intézményeiben

Publikálva: 2020. november 5.

A 2020/2021-es tanévben tovább folytatódik a Monori Tankerületi Központ négy intézményében a Széchenyi 2020 program keretében megkezdett köznevelés digitális módszertani és eszközfejlesztését célzó program. A projekt megvalósításának célja, olyan digitális eszközökkel támogatott módszertanok alkalmazása, amelyek hozzájárulnak a minőségi és méltányos köznevelési rendszer kialakításához. Az intézmények online szakmai programokat biztosítanak a program eredményeinek, jó gyakorlatainak a bemutatására.

Tovább a teljes cikkre

4M-Motiváció, Modernizáció és Módszertani Menőség a Monori Tankerület intézményeiben

Publikálva: 2018. november 7.

A projekt megvalósításának célja, olyan digitális eszközökkel támogatott módszertanok adaptálása, amelyek hozzájárulnak a minőségi és méltányos köznevelési rendszer kialakításához, amely az európai és globális társadalmi és gazdasági térben alkalmazkodni képes fiatalokat készít fel a munkaerőpiacon/felsőoktatásban/egész életen át tartó tanulásban való sikeres részvételre.

Tovább a teljes cikkre

Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a Monori Tankerületi Központhoz tartozó egyes köznevelési intézményekben a KEHOP -5.2.11-16 program keretében

Publikálva: 2018. április 24.

Bontási jegyzőkönyv a közbeszerzési eljárás során benyújtott ajánlatok felbontásáról.
A Kbt. 115. §. (7) bekezdése szerinti adatszolgáltatás az ajánlattételre felhívott gazdasági szereplőkről.

Tovább a teljes cikkre

Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a Monori Tankerületi Központhoz tartozó egyes köznevelési intézményekben KEHOP-5.2.11-16 program keretében

Publikálva: 2018. április 4.

Ajánlattételi felhívás

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció