Hírek

2019. június 13. 12:04

Zenélő Ifjúság című hangversenyen vettek részt a Debreceni Tankerületi Központ általános iskolásai

2019. május 24-én, a debreceni Kölcsey Központ színháztermében megrendezett hangversenyen közel 2000 hatodikos diák hallhatta a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola 150 ifjú muzsikusából álló négy kamaraegyüttes játékát. Ötvös Éva, A Debreceni Tankerületi Központ igazgatóhelyettese köszöntötte a koncert előadóit és hallgatóit.

2019. június 13. 12:02

Pedagógusnap - Nemzedékek Jövőjéért Díj elismerést kaptak pedagógusok a Debreceni Tankerületi Központ ünnepségén

A Debreceni Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepségén kiváló pedagógusok kaptak elismerést. A díjakat Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató és Ötvös Éva gazdasági vezető adta át. Komolay Szabolcs Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere elismeréssel szólt a pedagógusok munkájáról, köszöntőjében elmondta, hogy nemzedékek jövője múlik azon, hogy a pedagógus hogyan végzi a munkáját, milyen értékeket közvetít a diákok felé, és milyen tudást ad át a számukra.

2019. május 3. 14:11

Iskolatej 2019

Tájékoztatás a Debreceni Tankerületi Központ részére tett iskolatej szállítási ajánlatok rangsoráról

2019. május 3. 14:11

Iskolagyümölcs 2019

Iskolagyümölcs ajánlattételi felhívás.

10 éves „a debreceni példa” című tehetséggondozó program

10 éves „a debreceni példa” néven ismertté vált komplex tehetségfejlesztő program, amelynek megvalósítása Debrecen valamennyi állami fenntartású köznevelési intézményére kiterjed. A tehetséggondozó program célja a tehetségígéretek, kiemelten az alulteljesítő tehetségígéretek felismerése, azonosítása és komplex, teljes személyiséget érintő fejlesztése. A fenntartó Debreceni Tankerületi Központ a jubileumi év kapcsán egy nagyszabású programsorozatot valósított meg, amelynek célcsoportjai az általános iskolások, a középiskolás diákok, a tehetséggondozással foglalkozó pedagógusok, a tankerületi központok vezetői, a pedagógiai szakszolgálatok munkatársai és a tehetséggondozó szakemberek.

EFOP-4.1.3-17 Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése

Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban rendezett projektzáró sajtótájékoztatón jelentette be, hogy befejeződtek a Széchenyi 2020 program EFOP-4.1.3-17 konstrukció keretében az infrastrukturális fejlesztések, felújítási munkálatok és eszközbeszerzések a Debreceni Tankerületi Központ intézményeiben. A sajtótájékoztatón részt vett Dr. Pósán László országgyűlési képviselő, a parlament kulturális bizottságának elnöke és Kalmár Péter az intézmény vezetője.

Általános iskolai beiratkozás - e-ügyintézés

A Debreceni Tankerületi Központ, mint állami fenntartó és Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, mint önkormányzati intézményfenntartó együttműködik a beiskolázás eredményes megszervezésében és lebonyolításában.
Pappné Gyulai Katalin a Debreceni Tankerületi Központ igazgatója és Komolay Szabolcs, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere sajtótájékoztatón nyújtottak tájékoztatást a beiskolázás soron következő feladatáról a 2019. április 11 – 12-én megvalósuló beiratkozásról. A sajtótájékoztatón részt vett Türk László, az Ady Endre Gimnázium intézményvezetője.