Hírek

Fejlesztések a Hallássérültek Egységes Gyógypedagógiai Intézményében: Új játékelemek és sportolási lehetőségek

Publikálva: 2024. június 20.

Az új fejlesztéseknek köszönhetően a Hallássérültek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményében még több szabadidős és sportolási lehetőség adódik a gyerekek számára.

Tovább a teljes cikkre

Kiválóságok elismerése a Debreceni Tankerületi Központban

Publikálva: 2024. június 13.

A tanév végének közeledtével tehetséges diákokat díjazott a Debreceni Tankerületi Központ, valamint elismerésben részesítette a felkészítő tanáraikat a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola - Alapfokú Művészeti Iskolában.

Tovább a teljes cikkre

Pedagógusnap a Debreceni Tankerületi Központban

Publikálva: 2024. május 31.

A Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskola dísztermében ünnepelte a Debreceni Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepségét 2024. május 31-én.

Tovább a teljes cikkre

„Akik arra születtek…” Pedagógus álláshelyek 2024 rendezvény

Publikálva: 2024. május 24.

Az országos programsorozat részeként május 22-én „Akik arra születtek…” Pedagógus álláshelyek 2024 rendezvényt szerveztek a Debreceni Egyetemen. Az előadások alkalmával a közönség megismerkedhetett a tanárképzés nyújtotta lehetőségekkel, emellett találkozhatnak a régió állást kínáló intézményeinek képviselőivel is.

Tovább a teljes cikkre

VII. Országos Debreceni Tehetséggondozó Diákkonferencia

Publikálva: 2024. május 20.

“A debreceni példa” néven ismert tehetséggondozó program részeként kétévente megrendezett diákkonferenciák a tanulók komplex kompetenciafejlesztését valósítják meg belső motivációjuk felkeltésével, a gondolkodásbeli rugalmasság, a kritikai gondolkodás, a kommunikációs és az együttműködési készség fejlesztésével, saját kutatómunkájuk elkészítésén és bemutatásán keresztül.

Tovább a teljes cikkre

Megújult a Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Publikálva: 2024. május 8.

A Klebelsberg Központ és az Építési és Közlekedési Minisztérium által alkotta konzorcium a KEHOP-5.2.2-16-2016-00035 azonosítószámú „Hajdú-Bihar megyei oktatási intézmények épületenergetikai fejlesztése” című projektben valósította meg a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola épületenergetikai fejlesztését.

Tovább a teljes cikkre

Iskolatej 2024

Publikálva: 2024. május 3.

Ajánlattételi felhívás.

Tovább a teljes cikkre

Iskolagyümölcs 2024

Publikálva: 2024. április 15.

Iskolagyümölcs és iskolazöldség beszerzése a Debreceni Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények részére.

Tovább a teljes cikkre

Új rekord született Debrecenben

Publikálva: 2024. április 11.

Debrecen város főterén új rekord felállítására került sor április 11-én, a Függetlenségi Nyilatkozat kikiáltásának 175. évfordulója alkalmából. A Debreceni Szakképzési Centrum három intézménye, kiegészülve a Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola diákjaival, 2180 darab péksüteményt készített el.

Tovább a teljes cikkre

Debrecen24 - "Aludj máskor!" - 24 órás vetélkedő

Publikálva: 2024. április 11.

Debrecen város napja alkalmából 24 órás vetélkedővel ünnepeltek a középiskolások Debrecen főterén és több városi helyszínen a Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház szervezésében.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció