Hírek

„A hazafias nevelés nemzeti érdek!”

Publikálva: 2023. június 1.

Egy tanév alatt huszonnégy tanintézményből összesen háromezer-négyszáz fiatalt sikerült bevonnia a hazafias és honvédelmi nevelésbe az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandárnak és Csapatmúzeumának, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumnak és a Debreceni Tankerületi Központnak. Az időszakot lezáró rendezvényre, amelyet a debreceni Kossuth Laktanya Sportpályáján tartottak május 31-én, négyszázharminc iskolás látogatott el.

Tovább a teljes cikkre

Cívis Álom 2023 interaktív és kreatív háromfordulós tudományos középiskolai vetélkedő

Publikálva: 2023. június 1.

2023. május 30-án került megrendezésre a Cívis Álom 2023 interaktív és kreatív háromfordulós tudományos középiskolai vetélkedő döntője az Agóra Tudományos Élményközpontban. Idén a Debreceni Tankerületi Központ kezdeményezésére az Agóra Tudományos Élményközponttal közösen megszervezve, Debrecen Megyei Jogú Város támogatásával valósult meg a vetélkedő.

Tovább a teljes cikkre

Digitális komplex tanulmányi csapatverseny a Debreceni Tankerületi Központ támogatásával a Szoboszlói Úti Általános Iskola szervezésében

Publikálva: 2023. május 23.

A Debreceni Tankerületi Központ által támogatott komplex tanulmányi versenysorozat harmadik helyszíne a Szoboszlói Úti Általános Iskola volt, ahol Digitális komplex tanulmányi verseny keretében versenyezhettek a diákok.

Tovább a teljes cikkre

Iskolatej 2023

Publikálva: 2023. május 5.

Ajánlattételi felhívás

Tovább a teljes cikkre

„Szülőföldem ”elnevezésű helytörténeti tanulmányi verseny

Publikálva: 2023. április 20.

A Debreceni Tankerületi Központ a 2022/2023-as tanévben kiemelt feladatául tűzte ki a különböző versenyek meghirdetését. Ennek a kitűzött feladatnak az egyik állomása volt a tankerület által fenntartott Debreceni Dózsa György Általános Iskolában 2023. április 5-én megrendezésre került nagysikerű „Cirkusz az egész világ!” című vetélkedő.

Tovább a teljes cikkre

Iskolagyümölcs 2023

Publikálva: 2023. április 14.

Módosított ajánlattételi felhívás

Tovább a teljes cikkre

„Cirkusz az egész világ!”

Publikálva: 2023. április 12.

A Debreceni Tankerületi Központ a 2022/2023-as tanévben is kiemelt feladatként tekint a tanulmányi és a kulturális versenyek megszervezésére. A programsorozat egyik állomásaként rendezték meg 2023. április 5-én a „Cirkusz az egész világ!” című vetélkedőt a Debreceni Dózsa György Általános Iskolában.

Tovább a teljes cikkre

Megtervezték a jövő városát a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola Digitális Alkotóműhelyében

Publikálva: 2023. március 22.

Pappné Gyulai Katalin 2021-ben a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskolában megálmodta és megvalósította annak a Digitális Alkotóműhelynek a kialakítását, melynek létezését és működését korábban már a Fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskolában megtekinthettek a tankerület vezetői.

Tovább a teljes cikkre

Cívis Álom 2023

Publikálva: 2023. március 7.

A Debreceni Tankerületi Központ és az Agóra Tudományos Élményközpont meghirdette a közös szervezésükben megvalósuló Cívis Álom 2023 című interaktív és kreatív háromfordulós középiskolai természettudományos vetélkedőt.

Tovább a teljes cikkre

Intézményvezetői pályázati kiírások

Publikálva: 2023. március 2.

Intézményvezetői pályázati kiírások letöltése

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció