Hírek

A Debreceni Tankerületi Központ konferenciát szervezett az „Inkluzív oktatás-nevelés jelene és jövővője” címmel

Publikálva: 2023. november 21.

A Debreceni Tankerületi Központ egykori igazgatójának, Pappné Gyulai Katalinnak a kezdeményezésére indult el az inkluzív nevelés-oktatás bevezetése Debrecenben. Ebben a témában a Debreceni Tankerületi Központ 2023. november 17-én a Kölcsey Központban konferenciát szervezett, melynek keretében a témában hiteles szakemberek tartottak előadást.

Tovább a teljes cikkre

228 laptopot osztottak ki a Debreceni Tóth Árpád Gimnáziumban

Publikálva: 2023. november 21.

A Klebelsberg Központ RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosító számú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” elnevezésű projektben a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Tóth Árpád Gimnáziumban 2023. november 17-én 228 db laptop osztottak ki 7. és 10. évfolyamos tanulóknak.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 170 laptopot osztottak ki a Debreceni tankerületi Központ által fenntartott Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban

Publikálva: 2023. november 20.

A Klebelsberg Központ RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosító számú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” elnevezésű projektben a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban 2023. november 15-én 172 db laptopot osztottunk ki.

Tovább a teljes cikkre

Nemzetközi Fair Play Díjas munkatárs a Debreceni Tankerületi Központban

Publikálva: 2023. november 3.

Munkatársunk, Paksi Marianna 7 napon keresztül vett részt biztonsági önkéntesként az idei atlétika világbajnokságon, ahol a beléptetésnél és a lelátón segített az odaérkező nézőknek, sportolóknak, csapattagoknak.

Tovább a teljes cikkre

Igazgatói pályázati kiírás

Publikálva: 2023. október 29.

Álláspályázat

Tovább a teljes cikkre

Suliválasztó SuliFórum

Publikálva: 2023. október 26.

A Debreceni Tankerületi Központ 2023. október 25.(szerda) és 2023. október 26-án (csütörtök) tartja a Suliválasztó Sulifórum elnevezésű pályaorientációs programot a debreceni Fórum Bevásárló Központban. A tankerület által fenntartott középfokú köznevelési intézmények hagyományosan minden évben megrendezik a Fórum Bevásárló Központban a Suliválasztó Sulifórum elnevezésű programot, ahol diákok segítenek diákoknak a pályaválasztásban. Az eseményt sajtótájékoztató nyitja meg.

Tovább a teljes cikkre

Erőszakmentes Önvédelem a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott intézményekben

Publikálva: 2023. október 20.

A Debreceni Tankerületi Központ számára kiemelten fontos a diákok testi, lelki és mentális állapotának jóléte, biztonsága, ezért a tankerület a mindennapi kihívásokhoz és az egyének személyes igényeihez igazodva új képzési lehetőséget kínált fel olyan pedagógusok részére, akik az elsajátított ismereteiket tudásmegosztás révén „tovább viszik” intézményeikbe.

Tovább a teljes cikkre

Markovics Mátyás Tiborra emlékezünk

Publikálva: 2023. október 19.

A Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott Bagaméri Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolájának igazgatója 2023. október 01-jén elhunyt.

Tovább a teljes cikkre

Suliválasztó SuliFórum

Publikálva: 2023. október 19.

A Debreceni Tankerületi Központ több éves hagyománynak megfelelően ebben a tanévben is megszervezi a Suliválasztó SuliFórum elnevezésű pályaorientációs iskolaválasztó programot, amelynek a debreceni Fórum Bevásárló Központ ad otthont.

Tovább a teljes cikkre

A Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium mintegy 120 munkatársa részesült újraélesztés, elsősegélynyújtás oktatásban 2023. október 12-én

Publikálva: 2023. október 12.

Debreceni Tankerületi Központ és a Mentődolgozók Kulturális és Szabadidős Egyesülete között lévő együttműködési megállapodás alapján már többszáz munkatárs részére vált lehetővé, hogy részt vegyen újraélesztés, elsősegélynyújtás oktatáson.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Navigáció