Ünnepélyes keretek közt 2023. június 12-én adták át a Bozsik Okleveleket és Díjakat.

A Szőnyi Bozsik József Általános Iskolában a negyedik, hatodik és nyolcadik osztályos tanulók közül azok vehettek át oklevelet, akik tanulmányi-, kulturális-, és sport tevékenységükkel, valamint közösségi munkájukkal segítették az iskola törekvéseinek megvalósulását. 

Bozsik-díjjal azokat a negyedik, hatodik és nyolcadik osztályos diákokat jutalmazták, akik az előbb említett területek mindegyikén kiemelkedő eredményeket értek el.

A Bozsik-díj arany fokozatát az intézmény küldetésnyilatkozatának megvalósulását segítő és támogató felnőttek nyerhették el.

Az idei évben rendhagyó módon egy Különdíjat is odaítélt az intézmény nevelőtestülete, melyet egy nyolcadik osztályos, rendkívül szorgalmas és sok problémával küzdő tanuló nyert el. A rendezvényt az iskola diákjainak műsorszámai színesítették.

Az elismeréseket a Komáromi Járási Hivatal részéről Molnárné dr. Taár Izabella hivatalvezető asszony, a Tatabányai Tankerületi Központ részéről dr. Takács Ádám szakmai vezető úr, valamint Komárom Város részéről Turi Bálint alpolgármester úr adta át.

A Tatabányai Tankerületi Központ részéről dr. Takács Ádám szakmai vezető úr adta át az elismeréseket.