MDSZ-elismerések intézményeinknek

Publikálva: 2018. január 16.

Szügyi diák lett az év fair play díjasa

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében rendezte az iskolák és testnevelők eredményességi versenyének díjátadó ünnepségét, amelyen a Balassagyarmati Tankerületi Központ intézményei is részt vettek. 

A köszöntők után egymást követték az elismerések: a megyék legeredményesebb testnevelőit, majd az iskolákat díjazták, ahol a Dejtári Mikszáth Kálmán Általános Iskola az „Egészségfejlesztő testmozgás és egészséges életmód” díj második helyezését érdemelte ki. Az elismerést Smitnya Sándorné intézményvezető asszony és Kovács József testnevelő vehette át, mivel a  dejtári iskola tanulói kiemelkedő számban és eredményesen vesznek részt a diákolimpia különböző sportági versenyein.

A rendezvény záróeseménye az egyetlen Fair Play-díj átadása volt. Idén ezt az elismerést Krupa Eszter, a Szügyi Madách Imre Általános Iskola diákja vehette át, aki sportszerű cselekedetével (Eszter a III. korcsoportos távolugró országos döntőben az eredményhirdetés során jelezte, hogy első ugrásához tévesen egy másik kislány eredményét írták be) bizonyította, hogy a sportszerűség, a becsületesség, a fair play, a sport tisztasága sokkal fontosabb az eredménynél. Esztert a díjátadó ünnepségre Csábi Csaba intézményvezető kísérte el.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Menü

Navigáció