Magyar Falu Program pályázatok 2022

Publikálva: 2023. július 14.

A Balassagyarmati Tankerületi Központ öt intézményét fejlesztette a Magyar Falu Programnak köszönhetően.

A Balassagyarmati Tankerületi Központ 2022-ben öt pályázatot valósított meg a Magyar Falu Programban  összesen: 179.002.986 Ft értékben.

MFP-IETF/2022 kódszámú – Iskolaépület felújítása és iskola tornaterem, tornaszoba fejlesztése

A Dejtári Mikszáth Kálmán Általános Iskolában a vizesblokkokat és 3 tanterem padlóburkolatát újítottuk fel. A projekt részeként oktató-nevelő munkát segítő eszközöket szereztünk be, új tanulóasztalokat, székeket, valamint sporteszközöket és informatikai eszközöket is. 

A projekt támogatási összege: 34 895 590 Ft. A projekt 121 tanulót érint.

 A Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola nagylóci telephelyén az iskolaépület homlokzati falszerkezetét javítottuk. Emellett a teljes esővízelvezetést megújítottuk, így 103 diák kezdheti szeptemberben a tanévet a megújult iskolában.

A projekt támogatási összege: 21 195 769 Ft. 

Nógrádon a Dr. Hesz Mihály Általános Iskolában az épület teljes tetőszerkezetét megújítottuk. 184 tanulót érint a felújítás.

A projekt támogatási összege: 54 999 002 Ft. 

A Nőtincsi Általános Iskola 219 m2-es tornatermében új sportpadlót fektettünk le. Az épületrészt kívül-belül kifestettük és megújult az elektromos hálózat. Oktató-nevelő munkát segítő eszközöket szereztünk be, 80 diák tanulását megkönnyítendő.

A projekt támogatási összege: 42 769 711 Ft.

A Romhányi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában az alsó tagozatosok által használt iskolaépületben megújult a vizesblokk, kicseréltük a belső nyílászárókat, a helyiségek új burkolatot kaptak, illetve  sor került a gépészeti és villamos hálózati munkákra. A komplett világítási munkák tartalmazták a vezetékek, a falikapcsolók és a szerelvények cseréjét, valamint új lámpatestek és kézszárítók felszerelését is.  A gépészeti munkák mellett megtörtént a vízvezeték hálózat felújítása is  A programnak köszönhetően új informatikai eszközök és iskolai bútorok is segítik majd 165 tanuló és az oktatók munkáját. 

A projekt támogatási összege: 25 142 914 Ft. 

Menü

Navigáció