MAGYAR FALU PROGRAM PÁLYÁZATOK

Publikálva: 2021. december 6.

A Balassagyarmati Tankerületi Központ 2021. év folyamán
öt pályázatot valósított meg a Magyar Falu Program keretében
összesen 156 064 404 Ft értékben.

MFP-ITF/2020 kódszámú - Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése

 A Magyargéci Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaszobájának korszerűsítése befejeződött. A fejlesztés keretében a belső elektromos vezetékrendszer felújítására, kapcsolók, csatlakozók, aljzatok és LED lámpatestek cseréjére került sor, valamint a belső fal- és fafelületek festése valósult meg, illetve megújult a tornaszoba sportburkolata is.  A fejlesztés a mindennapos testnevelés színvonalasabb megvalósítását szolgálja.

A projekt támogatási összege: 14 395 903 Ft.

Az Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskolában megújult a régi, elavult állapotú tornaterem. A fejlesztés keretében villanyszerelési és belső festési munkákat végeztünk. Elkészült továbbá a 100 m2-es PVC sportburkolat, és új álmennyezetet alakítottunk ki. A pályázatokból lehetőség nyílt új sporteszközök beszerzésére is.  

A projekt támogatási összege: 28 676 233 Ft.

 

MFP-IEF/2020 kódszámú - Iskolaépület felújítása

 A Magyarnándori Általános Iskolában a tető felújítására került sor. A beruházás során 1134 négyzetméteren leszedték a régi cserepeket, új lécezést és új tetőcserepet kapott az iskolaépület, továbbá 100 méter új függőeresz csatornát rögzítettek.

A projekt támogatási összege: 40 140 753 Ft.

A Nőtincsi Általános Iskolában nyílászárók cseréjére került sor. Az iskolaépület külső nyílászáróit korszerű, jól zárható, hőszigetelt műanyag nyílászárókra cseréltük, illetve új párkányokat is kialakítottunk. Összesen 536 m nyíláskeret javítása történt meg és 78 db műanyag kültéri nyílászárót cseréltünk ki. 

A projekt támogatási összege: 49 981 087 Ft.

Az Őrhalmi József Attila Általános Iskolában 160 m2 felületen cseréltük ki a nyílászárókat. A fejlesztésnek köszönhetően korszerű, jól zárható, hőszigetelt műanyag ajtókat, ablakokat építettünk be a régiek helyére, valamint új párkányokat alakítottunk ki. Összességében 4 db külső ajtót, valamint 37 db ablakot építettünk be a kivitelezés során. 

A projekt támogatási összege: 22 870 428 Ft.

Menü

Navigáció