A Debreceni Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepséget tartott a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola Kodály-termében. A rendezvényen átadásra kerültek a Nemzedékek Jövőjéért Díjak, valamint a Kiválóság Díjak.

A Nemzedékek Jövőjéért Díjjal a tankerület olyan szakemberek munkáját, hozzáállását ismeri el, akik hivatásukat magas szinten, hittel, szívvel-lélekkel végzik.

A Kiválóság Díj pedig jutalmazza azon diákok szorgalmát, akik igyekezetükkel, teljesítményükkel kimagasló tanulmányi eredményt értek el. Ezidáig a Debreceni Tankerületi Központ 21 főt részesített Nemzedékek Jövőjéért Díjban és 126 diák kapott kiválóság Díjat.


Idén Nemzedékek Jövőjéért Díjban részesült Erdős Mónika, a Hajdú-Bihar Megyei Pedagógiai Szakszolgálat gyógypedagógusa, Kovács Anikó Gyöngyi, a Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium igazgatója, Pappné Gyulai Katalin, a Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány Kuratóriumának elnöke és Szabóné Kiss Ildikó, a Tóth Árpád Gimnázium, igazgató-helyettese.


Kiválóság Díjat pedig 33 diák, a Kodály Zoltán Ifjúsági Vegyeskar, valamint az MFG-ART Táncműhely vett át.


A hírről bővebben:


HAON - A pedagógusok odaadását és a diákok szorgalmát ünnepelték a Kodályban

Dehir - A tanév végén a város és a környék pedagógusait köszöntötte a Debreceni Tankerületi Központ