.

A Veszprémi Tankerületi Központ 2019-ben díjat alapított, mely a Pedagógusnap alkalmával a kiemelkedő oktató-nevelő munka elismeréseként kerül átadásra. A díj egy a Veszprémi Tankerületi Központ által kiállított díszoklevelet, pénzjutalmat és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. támogatásával egy Herendi ajándéktárgyat tartalmaz.

A Veszprém városi, a Veszprémi járási és a Zirci járási Lámpás díjak a Pannon Térség Fejlődésért Alapítvány által létrehozott Pedagógusok a kistelepülések­ért díjjal egyidejűleg 2021. június 3-án a Hangvilla Konferenciatermében kerültek átadásra.

Az oktató-nevelő munkában több évtizeden át kifejtett áldozatos és eredményes munkájáért Veszprémi járás intézményeinek pedagógusai közül ezúttal Tamásné Szigeti Lívia, a Szentgáli Lőrincze Lajos Általános Iskola fejlesztő pedagógusa, Veszprém város pedagógusai közül Szathmári Mária, a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény konduktora, fejlesztő pedagógusa, a Zirci járás intézményeinek pedagógusai közül Somogyiné Lugosi Márta, a Csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola pedagógusa vehette át a Veszprémi Tankerületi Központ által alapított Lámpás díjat.

A Várpalotai járásban Pócsik József, a Bartos Sándor Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógusa, intézményvezetője 2021. június 7-én a Várpalota Város Önkormányzata által szervezett pedagógusnapi ünnepségen a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében vette át a díjat.

A Balatonalmádi járás intézményeinek pedagógusai közül ezúttal Révfalusiné Páczelt Gabriella, a Balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa 2021. június 15-én a Balatonkenese Város Önkormányzata által a Vadkacsa étteremben szervezett pedagógusnapi ünnepségen vehette át a díjat.