Lámpás díj

Publikálva: 2019. június 4.

A Veszprémi Tankerületi Központ 2019-ben díjat alapított, mely a Pedagógusnap alkalmával a kiemelkedő oktató-nevelő munka elismeréseként kerül átadásra.

A Gárdonyi Géza kisregénye alapján Lámpás névre keresztelt díjat Szauer István igazgató ünnepélyes keretek között adja át a díjazott pedagógusok számára.

A díj egy a Tankerületi Központ által kiállított díszoklevelet, pénzjutalmat és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. támogatásával egy a díj nevével és dátummal feliratozott Herendi ajándéktárgyat tartalmaz.

A Veszprém városi és a Veszprémi járási Lámpás díjak a Pannon Térség Fejlődésért Alapítvány által létrehozott Pedagógusok a kistelepülések­ért díjjal egyidejűleg 2019. május 30-án a Hangvillában került átadásra.

Az oktató-nevelő munkában több évtizeden át kifejtett áldozatos és eredményes munkájáért Veszprémi járás intézményeinek pedagógusai közül elsőként Orbán Noémi a Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola matematika- testnevelés szakos tanára, Veszprém város pedagógusai közül Mágedliné Kiss Eleonóra, a Gyulaffy László Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola intézményvezetője vehette át a Veszprémi Tankerületi Központ által alapított Lámpás díjat.

A Várpalotai járásban Devecseriné Hánis Ildikó gyógypedagógus, a Bartos Sándor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI intézményvezető-helyettese szintén május 30-án a Várpalota Város Önkormányzata által szervezett pedagógusnapi ünnepségen vette át az újonnan alapított díjat.

Balatonalmádi járás Lámpás díjban részesült pedagógusa Csetényi Tamásné, a Vörösberényi Általános Iskola intézményvezető-helyettese. A díj május 31-én Balatonalmádi Város Önkormányzata által szervezett pedagógusnapon került átadásra.

Takács Nándor Istvánné, a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola intézményvezető-helyettese a Zirci járásban elsőként veheti át az intézmény tanévzáró ünnepségén a Veszprémi Tankerületi Központ által alapított Lámpás díjat.

Menü

Navigáció