Szakmai színvonal, megyei továbbjutási lehetőség, családias légkör, jó hangulat – egyebek között ezt kínálta a Szegedi Alsóvárosi Általános Iskola a 3-4. osztályos tanulók számára megrendezett tankerületi szavalóverseny résztvevőinek.

A Szegedi Alsóvárosi Általános Iskola 2020. február 17-én rendezte meg a 3-4. osztályosok szavalóversenyét, amelyre a nem állami fenntartású és a tankerülethez tartozó nem szegedi iskolák tanulói is benyújthatták jelentkezésüket.

A vetélkedőre nevező 33 kis versmondó közül 5 tanuló teljesítményét értékelte kiemelkedőnek a zsűri, így ők képviselhetik majd a térséget a megyei fordulón.

A hagyományosan Szentesen megrendezésre kerülő megyei megmérettetésre a Szegedi Arany János Általános Iskola, a Tabán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskolája, Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája, valamint a Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium delegálhatja az Alsóvárosiban dobogós helyezést elért vagy különdíjban részesített versenyzőit.

A következő fordulóhoz sok sikert kívánunk!