A Tisza-parti Általános Iskola énekkara a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kar művészeivel, művésznövendékeivel való együttműködés keretében két különleges koncert részese lehetett júniusban.

A Tisza-parti Általános Iskola énekkara  június 4-én - a nemzeti összetartozás napja alkalmából - az Alsóvárosi Ferences Templomban énekelt. A Szegedi Tudományegyetem zenekarával  közösen megszólaltatott két dal felejthetetlen élményt nyújtott mindenki számára.Június 11-én Budapesten, a Magyar Zene Házában lépett fel a kórus. Itt a Szegedi Tudományegyetem zenekarával  és a dévai gyermekekkel együtt alkotott két közös produkcióban tapasztalhatták meg újra a zene összetartó és elsöprő erejét.


Mindannyiunk számára szívmelengető és felemelő élményt jelentett a két zenei rendezvény, melyeket a közönség vastapssal jutalmazott…

Hálás köszönet lelkes és tehetséges diákjainknak a felkészülésért és helytállásért, családjaiknak a támogatásért, hogy méltó módon tudtuk iskolánkat és Szegedet képviselni.


Maradandó, csodálatos élményekkel gazdagodtunk.” – mondta Gáspár Andrea az énekkar vezetője.