Májusi aranyeső – bravúros zenei teljesítmény Óbecsén

Publikálva: 2023. május 25.

A Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola büszkén mondhatja el, hogy a szerbiai Óbecsén megrendezett "Fantast-2023" elnevezésű Nemzetközi Zenei Versenyen minden versenyzője 1. díjas lett.

„Ez egy "aranyos" hét volt!” – adta hírül Katona Judit, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója a szerbiai Óbecsén megrendezett "Fantast-2023" elnevezésű Nemzetközi Zenei Verseny eredménye kapcsán.

 

Kevés intézmény mondhatja el, hogy egy nemzetközi megmérettetésen mindegyik versenyzője aranyérmet szerzett. A Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolával pontosan ez történt.

 

Az elmúlt héten lebonyolított "Fantast-2023" című programon az intézményt 5 növendék képviselte, és valamennyien 1. díjasok lettek!

 

A 10. alkalommal megrendezett zenei eseményen 373 fellépő vett részt 6 ország 51 városából. Érkeztek versenyzők Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából, Magyarországról, Montenegróból, Szlovéniából és Szerbiából.

A megmérettetés több hangszeren zajlott. A Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola színeiben 3 zongorista, 1 hegedűs és 1 gitáron játszó növendék érte el a bravúros 1. helyezést.

 

A versenyzőknek és felkészítőiknek szívből gratulálunk!


Menü

Navigáció