„Magyarország jó tanulója, jó sportolója”

Publikálva: 2020. június 4.

„Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019” pályázat díjazottjai között az 5-8. évfolyamos tanulók korosztályában a Szegedi Tankerületi Központ 4 általános iskolájából 9 tanuló nyerte el a rangos címet.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2019” címmel azon tanulókat kívánta kitüntetni, akik a 2018/2019. tanévben kimagasló tanulmányi eredményt értek el és kiváló sportteljesítményt nyújtottak.

A két kategóriában (5-8. és 9-13. évfolyamosok) meghirdetett pályázat az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra, valamint a fizikai aktivitásra, rendszeres és egészségfejlesztő testmozgásra kívánta ösztönözni az ifjúságot.

Az elismerést olyan diákok kaphatták meg, akik tanulmányi átlaga a 2018/2019-es tanévben 4,8-as illetve 4,7-es átlagot ért el, és sport terén is kiválóan teljesítettek: a pályázati kiírásban szabályozott sportágakban és versenyeken (országos bajnokságok, diákolimpiák, nemzetközi versenyek) 1-6. helyezést értek el.

Az 5-8.évfolyamosok kategóriájában a Szegedi Tankerületi Központ 4 általános iskolájának 9 tanulója nyerte el a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója2019” címet.

Közülük 6 fővel tarolt a Szegedi Dózsa György Általános Iskola. Díjazott tanulói: Jancsó Zalán, Kiss Ágnes Anna, Kókai Ákos, Marenec-Dózsa Zsombor, Patai Patrik Ferenc, Varga Nelli Mónika.

További kitüntetett tanulók: Móricz Máté Ferenc (Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola Pallavicini Sándor Általános Iskolája), Sándor Lilla Enéh (Szegedi Arany János Általános Iskola), Zádori Eszter Panna (Szegedi Jerney János Általános Iskola).

Valamennyi díjazottnak gratulálunk!

Menü

Navigáció