Középpontban a pénzügyi tudatosság

Publikálva: 2020. március 9.

Március elején két szegedi általános iskola is helyszíne lehetett az OTP Fáy András Alapítvány országos OK Roadshow-jának, amelyen a felső tagozatos diákok játékos formában bővíthették pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteiket.

Útjára indult az OTP Fáy András Alapítvány „Délkelet- magyarországi pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukációs és ismeretterjesztő programja”.

Az országos OK Roadshow 2 szegedi iskolába is ellátogatott, ahol 25 köznevelési intézmény több mint 1200 tanulója lehetett részese a pénzügyi tudatosságra nevelés játékos és szórakoztató formájának.

A Béke Utcai Általános Iskolában 2020. március 3-án, a Tisza-parti Általános Iskolában pedig március 4-én rendezték meg a pénzügyi kultúra fejlesztését célzó nagyszabású programot.

A rendezvényeket megtisztelte jelenlétével Czeglédi Zsanett projektvezető és Papp Sándor, a szegedi OTP Bank igazgatója.

A szegedi Roadshow első állomásán, a Béke Utcai Általános Iskolában Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója mondott köszöntőt.

Mindkét helyszínen sztárvendégek szórakoztatták a résztvevőket. Pápai Joci, az USNK vagy Manuel jelenléte ösztönzőleg hatott a gyerekekre, akik a rendezvényen kvíz- és társasjáték segítségével bővíthették gazdasági, gazdálkodási ismereteiket, és különböző játékokat is kipróbálhattak.

Az élményközpontú nevelési szemléletnek köszönhetően a gyerekek nemcsak hasznos pénzügyi ismeretekkel gazdagodtak, hanem sok-sok élménnyel is.


Menü

Navigáció