Bűnmegelőzésért Emlékéremben részesült a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója

Publikálva: 2024. április 17.

Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója a bűnmegelőzés területén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként 2024. április 12-én Bűnmegelőzésért Emlékérmet vehetett át Budapesten.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Titkársága javaslatára dr. Pintér Sándor belügyminiszter a bűnmegelőzés területén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül Bűnmegelőzésért Emlékérmet adományozott Plesovszkiné Ujfaluczki Juditnak, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatójának.

A kitüntetés a bűnmegelőzés területén huzamosabb időszakon keresztül végzett, magas színvonalú és kiemelkedően eredményes munka elismerésére adományozható.

Plesovszkiné Ujfaluczki Judit tankerületi igazgató asszony feladatainak ellátása során mindig kiemelt figyelmet fordított a hatáskörébe tartozó köznevelési intézmények bűnmegelőzési tevékenységére, a rendőri szervekkel való együttműködése kiváló és sokoldalú. Egyebek között úttörő szerepet játszott a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság prevenciós programjának, a Kék Tér programnak az iskolai bevezetésében és disszeminációjában. Elkötelezett a pedagógusok bűnmegelőzési továbbképzésének és a bűnmegelőzést támogató intézményi programoknak a megvalósításában, támogatásában.

Igazgató asszony hiszi, hogy csak közös erővel lehet sikeres a bűnnel szembeni harc, és elismerését is közös érdemnek, az intézményekkel, pedagógusokkal együtt folytatott áldozatos munka eredményének tekinti.

A Bűnmegelőzésért Emlékérmet 2024. április 12-én, a Bűnmegelőzés Napján adták át ünnepélyes keretek között Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban.

 

Menü

Navigáció