Beköszöntött az új tanév

Publikálva: 2023. szeptember 5.

A köznevelési intézmények tanévnyitó ünnepségekkel köszöntötték a 2023/2024. tanévet. Az indulást különböző szakmai fórumok, tanévindító rendezvények előzték meg, ahol oktatási szakemberek, vezetők, pedagógusok egyeztettek a feladatokról.

Beköszöntött a 2023/2024. tanév, melyet - mint minden alkalommal - a köznevelési intézmények helyi tanévnyitó ünnepségei indítottak útjára.

 

A kezdést különböző szakmai fórumok, tanévindító rendezvények előzték meg, ahol oktatási szakemberek, vezetők, pedagógusok egyeztettek a feladatokról, változásokról, teendőkről, lehetőségekről.

 

Az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja idén is megrendezte vármegyei tanévnyitó konferenciáit. Csongrád-Csanád vármegyében 2023. augusztus 23-án tartották a rendezvényt, melynek helyszíne a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium volt.

 

Másnap a Csongrád-Csanád Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási és Pályaválasztási Tanácsadója és a Szegedi Szakképzési Centrum workshopokkal egybekötött pályaorientációs tanévnyitóra invitálta  az  általános iskolák igazgatóit, a 7-8. osztályok osztályfőnökeit, a pályaválasztásért felelős munkatársakat és minden érdeklődő pedagógust.

 

A Szeged Tankerületi Központ ugyancsak 2023. augusztus 24-én rendezte meg az intézményeinek szóló hagyományos tanévindító munkaértekezletét, melynek a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola adott otthont.

 

Az előkészítő egyeztetéseket, szakmai fórumokat követően szeptember 1-jén kitárták kapuikat a köznevelési intézmények, a diákok újra birtokba vehették a tantermeket, és új lehetőségek, új élmények, új barátságok ígéretével útjára indult a 2023/2024. tanév.

Menü

Navigáció