Állami kitüntetésben részesült a Bárczi gyógypedagógusa

Publikálva: 2023. március 31.

Kiss Erika Éva, a Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógusa a gyermekek érdekében végzett áldozatos és eredményes munkája elismeréseként a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

„A Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény minden gyógypedagógusa szívügyének tekinti a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók sokoldalú fejlesztését, nevelését és oktatását. A gyógypedagógia területen való tevékenység igazi hivatásnak tekinthető, hiszen azok a szakemberek állják meg a helyüket ezen a területen, akik valóban motiváltak, maximálisan felkészültek és emberileg is példásak.„ – mondta Mucsiné Erdei Mónika, az intézmény igazgatója, aki büszkén számolt be róla, hogy az intézmény egyik pedagógusa 2023. március 14-én magas rangú állami kitüntetést vehetett át.

Példaértékű pedagógiai tevékenysége, áldozatos és eredményes munkája elismeréseként Kiss Erika Éva, az intézmény gyógypedagógusa a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

A Magyar Érdemkereszt arany, ezüst és bronz fokozata a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgál.

A magas rangú állami elismeréshez szívből gratulálunk.

Menü

Navigáció