Ádám iskolába jár.

Publikálva: 2021. január 14.

Ádám egy kedves és kiegyensúlyozott kisfiú, aki a Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola alsó tagozatos tanulója. Az intézmény bemutatkozó kisfilmjében arról mesél, miért is kötődik az iskolához, hogyan telnek a napjai, és miért is érdemes ehhez a közösséghez tartozni.

A Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola nem hangzatos összefoglalókkal és hosszadalmas bemutatkozó kiadványokkal szeretné a leendő elsősök szüleinek bizalmát elnyerni. Inkább készített egy néhány perces kisfilmet, amely a mindennapokról, érzésekről, közösségi összetartozásról szól, és főszereplője egyik tanulójuk, Ádám.

Ádám, aki mesél.

Elmeséli, milyen fontos ez az iskola a családja életében, hiszen már a bátyja is itt tanult, és öccsét is ide fogják beíratni.

Elmeséli, hogyan indul egy átlagos nap, milyen játékosan telnek a délelőttök, mennyire szereti a matematikát, és milyen jó dolog az interaktív tábla.

Arról is beszél, milyen vidám hangulat uralkodik az intézményben, milyen fontos a mozgás, a tánc és a zene az életükben, és mekkora összetartó erő rejtőzik a különböző programokban.

Ha kellően odafigyelünk Ádámra, meghalljuk az iskola hívó szavát, és megértjük egy közel 90 éves intézmény üzenetét: Itt tanulni érdemes, mert figyelmet fordítanak a testi, lelki, szellemi egészségre, mert a hagyományok ápolása mellett van helye az új módszereknek és eszközöknek is, mert tartozni egy ilyen közösséghez jó és megtisztelő.

Ádám történetére, mely az alábbi linken nézhető meg, érdemes odafigyelni!

https://www.facebook.com/szegedizrinyiiskola/videos/383079649592399/

Menü

Navigáció