A Kaposvári Tankerületi Központ immár 3. alkalommal rendezett Járási Pedagógusnapot. A 2017-ben elindított szép kezdeményezés célja, hogy a kiemelkedő munkát végző pedagógusok oktató-nevelő tevékenységét miniszteri vagy tankerületi dicsérő oklevéllel ismerjék el. A pandémia miatt kimaradt két év, s idén a Barcsi járásban adtak találkozót egymásnak a tankerület kiváló pedagógusai.

A meghitt ünnep házigazdája Homokszentgyörgy Önkormányzata volt. Czinke János polgármester meleg szavakkal köszöntötte a megjelent vendégeket, majd Stickel Péter, tankerületi igazgató úr ünnepi beszéde után a pedagógusok és az oktató-nevelő munkát segítő dolgozók közül öten miniszteri, 25-en tankerületi elismerő oklevelet vehettek át a Kaposvári Tankerületi Központ igazgatójától.

A képen balról jobbra: Stickel Péter tankerületi igazgató, Kovács Istvánné, intézményvezető-helyettes- Szász Endre Általános Iskola és AMI

A képen balról jobbra: Csapó Attiláné tanító- Homokszentgyörgyi I. István Általános Iskola,
Stickel Péter tankerületi igazgató, Czinke János polgármester

A képen balról jobbra: Makk Csabáné technikai dolgozó-

Babócsai Zrínyi Miklós Általános Iskola,
Stickel Péter tankerületi igazgató, Czinke János polgármester                A képen balról jobbra: Sándorné Semsi Erzsébet iskolatitkár- Homokszentgyörgyi I. István Általános Iskola,
Stickel Péter tankerületi igazgató, Czinke János polgármester

A Homokszentgyörgyi I. István Általános Iskola homokszentgyörgyi, ladi és kálmáncsai, valamint    a  Barcsi Vikár Béla Alapfokú Művészeti Iskola  helyi tanulói, tanárai  hálás szívvel  köszönték meg a tanítók, tanárok munkáját dallal, tánccal, verssel, hangszeres zenével.

A képeken balról jobbra: Csonka Kíra, Szigeti Dávid, Hegyi Kitti, Németh Panka

 

A képeken balról jobbra: Feigl Kinga, Hegyi Viola, Kertész Áron

A képen balról jobbra: Feigl Kinga, Vránicsné Jancsi Erika, Ján Szilárd 

Az ünnepet pezsgős pohárköszöntő zárta, ahol nemcsak a megjelentek egészségére emeltek poharat a jelenlevők, hanem az ország minden pedagógusára, akik életükkel, hitükkel, kitartásukkal mutatnak példát a következő generációknak.

Gratulálunk minden díjazottnak és kívánunk további sikerekben gazdag pedagóguséveket.

„Amennyi fűszál van a tarka mezőben,

annyi áldás szálljon tanítónk fejére”