A Herédi Általános Iskola infrastrukturális megújulása

Sajtóközlemény a projekt megvalósításáról

A Herédi Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése

19/06/30

A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017. augusztusában támogatást nyert a Herédi Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 38,93 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg.

A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánta az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánta az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás az épület belső tereit érintette. A beruházás során részben megújultak a padlóburkolatok, valamint a teljes fűtési rendszer felújításra került.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerültek.

A projekt megvalósításának időszaka: 2017. november 1 – 2019. június 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00389

A szerződött támogatás összege: 38.927.078.-Ft

Támogatás intenzitása 100%.

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: svnjFrRdDMMB4YhUMaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t

SAJTÓKÖZLEMÉNY

KEZDETÉT VETTE A HERÉDI ÁLTALÁNOS ISKOLA INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

17 | 11 | 20.

Hatvani Tankerületi Központ

A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Herédi Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 38,93 millió forint. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúrafejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztés az épület belső tereit érinti. Megújulnak a padlóburkolatok, valamint megvalósul a fűtési rendszer felújítása.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2017. november 1 – 2018. szeptember 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00389

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: jyxnGauPPxAN5NWYzlaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t