A Horti Általános Iskola infrastrukturális megújulása


Sajtóközlemény


 


A Horti Batthyány József Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése


 19/06/30


 A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017. augusztusában támogatást nyert a Horti Batthyány József Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 78,16 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.


A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánta az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás az épület belső tereit érintette. A beruházás során megújultak a padlóburkolatok, valamint a teljes fűtési rendszer felújításra került.

 Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerültek.

A projekt megvalósításának időszaka: 2017. november 1 – 2019. június 30.
A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00375

 A támogatás összege: 78 155 325 Ft

A támogatás mértéke 100%.

 A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: tFdxLeNlX2jMaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t


Sajtóközlemény             


17 | 11 | 20.

Hatvani Tankerületi Központ

Kezdetét vette a Horti batthyány józsef általános iskola infrastrukturális fejlesztése

 
A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Horti Batthyány József Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 78,16 millió forint. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztés az épület belső tereit érinti. Megújulnak tantermi és folyosói padlóburkolatok, az elektromos hálózat, valamint a teljes fűtési rendszer korszerűsítésre kerül. A felújítással érintett terek festésére is sor kerül.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2017. november 1 – 2018. szeptember 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00375

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: vKiM8MMYkM2kEaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t