Infrastrukturális felújítás a Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskolában, és annak Bajza József tagiskolájában Szűcsiben.



 Sajtóközlemény 


 


A Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola és annak Bajza József Tagiskolájának infrastrukturális fejlesztése


19/07/03


A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017. augusztusában támogatást nyert a Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola és annak Bajza József Tagiskolájának infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 138,33 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.


A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánta az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a rózsaszentmártoni iskolában megújultak a vizesblokkok, az öltözők, a belső nyílászárók, a tantermek padlóburkolatai. Egy új tanterem került kialakításra. Szűcsiben megújult az elektromos hálózat, valamint a vizesblokkok és az épület valamennyi nyílászárója.


Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerültek.


A projekt megvalósításának időszaka: 2017. november 1 – 2019. július 3.
A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00373


A támogatás mértéke 100%.


Pályázati támogatás: 138 332 530 Ft


A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.


További információ kérhető:


Email: CpATxMdQwcEDW3dJZaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t


                       Sajtóközlemény


Kezdetét vette a rózsaszentmártoni móra ferenc általános iskola és annak bajza józsef tagiskolájnak infrastrukturális fejlesztése rózsaszent-mártonban és szűcsiben

A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola és annak Bajza József Tagiskolájának infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 138,33 millió forint. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.


A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

Rózsaszentmártonban:

A tervezett felújítás az épület belső tereit érinti. Létrejön egy új tanterem az átalakítás nyomán. Felújításra kerülnek a vizesblokkok, öltözők. Az épület belső nyílászárói is lecserélésre kerülnek, továbbá padlóburkolatcsere és festés is megvalósul.

Szücsiben:

A tervezett felújítás az épület belső tereit érinti. A tantermekben és a folyosókon új padlóburkolat készül, valamint az érintett terek falfestése is megvalósul. Megújul az épületgépészeti és elektromos hálózat, valamint a csatornavezeték hálózat is a mosdók felújításának részeként.  Az épület valamennyi belső nyílászárója is lecserélésre kerül.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2017. november 1 – 2018.szeptember 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00373

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: UzNCylb8MY1lGcW0aGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t