A Hatvani Kodály Zoltán Általános Iskola infrastrukturális megújulása

Sajtóközlemény a projekt zárásáról

 

A Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlsztő Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése

 

19/03/31

A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017. augusztusában támogatást nyert a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 48,22 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánta az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás az épület belső tereit érintette. A beruházás során felújításra kerültek a tantermek padlóburkolatai. Az épületben található valamennyi mosdó felújításra került. Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerültek.

A Projekt címe: A Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése

A projekt megvalósításának időszaka: 2017. november 1 – 2019. március 31.
A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00364.

A támogatás teljes összege: 48.228.990.-Ft.

A támogatás mértéke 100%.

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak

 

További információ kérhető:

Email: ZsyDXfmlzSmuqHh20NaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t

 SAJTÓKÖZLEMÉNY A PROJEKT INDÍTÁSÁRÓL


17 | 11 | 20.

Hatvani Tankerületi Központ

KEZDETÉT VETTE A HATVANI KODÁLY ZOLTÁN ÉRTÉKKÖZVETÍTŐ ÉS KÉPESSÉGFEJLESZTŐ ÁLTALÁNOS ISKOLA INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A Hatvani Tankerület Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 48,23 millió forint. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúrafejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztés az épület belső tereit érinti. Részben megújulnak a padlóburkolatok, az épületben található valamennyi mosdó felújításra kerül.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2017. november 1 – 2018. szeptember 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00364

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Email: gzqticOHyWUQ6rW1zNNaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t

Sajtóközlemény a projekt indításáról

Sajtóközlemény a projekt zárásáról