A Gyöngyöshalászi Általános Iskola infrastrukturális megújulása

Sajtóközlemény


 A Gyöngyöshalászi Széchenyi István Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése


 19/05/31


 A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017. augusztusában támogatást nyert a Gyöngyöshalászi Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 25,82 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.


A Hatvani Tankerület Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel fokozni kívánta az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás az épület belső tereit érintette. A beruházás során felújításra kerültek tantermek padlóburkolatai és teljeskörű tetőfelújítás valósult meg. Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerültek.


A projekt megvalósításának időszaka: 2017. november 1 – 2019. május 31.
A támogatás mértéke 100%.


A támogatás összege: 25 822 010 Ft

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00360

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.


További információ kérhető:


Email: HyvcIFMKzv90Y2iN5MjJaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t


Sajtóközlemény             

17 | 11 | 20.

Hatvani Tankerületi Központ

Kezdetét vette a gyöngyöshalászi széchenyi istván általános iskola infrastrukturális fejlesztése


A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Gyöngyöshalászi Széchenyi István Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 25,82 millió forint.

 
A Hatvani Tankerületi Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúrafejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást, és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát.

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Az európai uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztés az épület belső tereit is érinti. Megújul néhány tanterem padlóburkolata, megvalósul a födém csapadékvíz elleni szigetelése,  valamint a tetőhéjazat cseréje.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának tervezett időszaka: 2017. november 1 – 2018. szeptember 30.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00360

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

 
További információ kérhető:

Email: VOMuCz73cDUkAmaGF0dmFuaWVmb3BAZ21haWwuY29t