A Markazi Várvölgye Általános Iskola infrastrukturális megújulása

                    Sajtóközlemény a projekt zárásáról

18 | 12 | 01.

Hatvani Tankerületi Központ

 

Sajtóközlemény          

BEFEJEZŐDÖTT a markazi várvölgye általános iskola infrastrukturájának fejlesztése

 

A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17-2017-00218 azonosítószámú, „A Markazi Várvölgye Általános Iskola infrastruktúrájának fejlesztése” című pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Markazi Várvölgye Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 38,82 millió forint volt, melyet az Európai Unió biztosított.

 

A Hatvani Tankerületi Központ a projekt keretében a fűtési rendszer teljes korszerűsítésével fokozni kívánta az oktatás színvonalát, valamint emelni kívánta az iskola által nyújtott szolgáltatások minőségét. A két modern kondenzációs kazán beépítésével, valamint a gépészet teljes megújításával biztonságosabbá, gazdaságosabbá vált az üzemeltetés. Az új hőleadók termosztatikus szelepekkel való ellátása lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök és bútorok is beszerzésre kerültek.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

A projekt megvalósításának időszaka: 2017. december 1 – 2018.december 1.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00218

A támogatás pontos összege: 38 829 900 Ft

A támogatás intenzitása 100%

 

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: ZBpSTFQ5lFThJaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==

                  Sajtóközlemény a projekt indításáról

17 | 12 | 22.

Hatvani Tankerületi Központ

 

Sajtóközlemény          

Kezdetét vette a markazi várvölgye általános iskola infrastrukturájának fejlesztése

 

A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 2017 augusztusában támogatást nyert a Markazi Várvölgye Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 38,82 millió forint.

 

A Hatvani Tankerületi Központ a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúrafejlesztéssel tovább kívánja fokozni az oktatás színvonalát, erősíteni az inkluzív oktatást, valamint emelni az iskola által nyújtott szolgáltatások minőségét.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. Az intézmény belső tereit érintő fejlesztés tantermek felújítására által, valamint a teljes fűtési rendszer korszerűsítése révén segíti az eredményes és színvonalas oktatás biztosítását.

Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök és bútorok is beszerzésre kerülnek.

A projekt megvalósításának időszaka: 2017. december 1 – 2018.október 31.

A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.3-17-2017-00218

 

A projektről bővebb információt a https://kk.gov.hu/hatvan/palyazatok oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Email: JilbpSqxxcVgajyP4ZIzzaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==