A Gyöngyöstarjáni Általános Iskola infrastrukturális megújulása

Sajtóközlemény a projekt zárásáról

a gyöngyöstarjáni általános iskola infrastrukturális megújulása

 

A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17-2017-00214 azonosítószámú, „Infrastrukturális megújulás a Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában” című pályázata keretében 44,06 millió forint támogatást fordított a Gyöngyöstarjáni Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére.

 

Az európai uniós támogatás segítségével 8 tanterem felújítása történt meg, ennek keretében padló burkolatok cseréje, és festés valósult meg. A felújítás érintette a közlekedőket és a tanári szobát is.  A villamos hálózat teljeskörű felújítására és a mosdó blokkok gépészeti felújítására is sor került. A természettudományos szaktanterem külső nyílászáróját korszerű műanyag nyílászáróra cserélték. Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai-és taneszközök, valamint iskolabútorok is beszerzésre kerültek.

 

Az infrastruktúrafejlesztés hozzájárul az intézmény eredményességének növeléséhez, emelve az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát. A fejlesztés révén egy olyan minőségi és oktatási környezet kerül kialakításra, ahol a település diákjai a modern kor elvárásainak megfelelő nevelésben és oktatásban részesülhetnek. A projekt nemcsak a diákok életét befolyásolja pozitívan, de a pedagógusok számára is megteremti a méltányos oktatási feltételeket.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projekt időtartama 2017. 12. 01- 2018. 12. 10-ig tartott.

 

Azonosítószám: EFOP-4.1.3-17-2017-00214

Támogatás összege: 44 061 793 Ft

Támogatás mértéke: 100%

 

A projektről bővebb információt a www.kk.gov.hu.oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: rteVEjiItGaevdsXbF8NONNNx2OaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==


Sajtóközlemény a projekt indításáról

2018. 03. 12.

Hatvani Tankerületi Központ

a gyöngyöstarjáni általános iskola infrastrukturális megújulása

 

A Hatvani Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.3-17 kódszámú, „Állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával 44,06 millió forint támogatást nyert a Gyöngyöstarjáni Általános Iskola infrastrukturális fejlesztésére.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A tankerület a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúrafejlesztéssel fokozni kívánja az intézmény eredményességét, az inkluzív oktatást, és emelni kívánja az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát. Az európai uniós támogatás segítségével 4 tanterem és az iskolai mosdók teljes körű felújítása, a meglévő tanári szoba és a folyosók, közlekedők részleges felújítása, valamint az alagsori természettudományos szaktanterem ablakának cseréje valósul meg. Az infrastrukturális fejlesztés mellett az oktatás szakmai színvonalának javítását célzó oktatástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek. A beruházás kezdete 2017. 12. 01., tervezett befejezése 2018. 09. 30.

 

 

A projektről bővebb információt a www.kk.gov.hu. oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: NsgZebBraKGFHfeyXY6ZJy3ANaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==