Infrastrukturális fejlesztés az Országh Kristóf Általános Iskolában

Infrastrukturális fejlesztés az Országh Kristóf Általános Iskola

EFOP-4.1.3-17-2017-00210 

Hatvani Tankerületi Központ

A Hatvani Tankerületi Központ az EFOP-4.1.3-17 kódszámú „Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra „Infrastrukturális fejlesztés az Országh Kristóf Általános Iskolában” címmel pályázatot nyújtott be. A projekt szerződött támogatás összege bruttó: 41.472.730.- Ft, a támogatás intenzitása 100 % állami támogatás.

Az iskolaépület az utóbbi időkben több kisebb felújítási munkán is átesett. A jelenleg „kisiskolaként” működő épületben 3 napközis terem, közlekedők, mosdók, szélfogók találhatók. Az épületben a tantermek mellett van a napközi otthonos konyha és az étkező is. A tervezett felújítási munkák az iskolai részt érintik, a konyha és az étkező részt nem.

Tervezett felújítási munkák

1.     Homlokzati hőszigetelés. Az épület hőszigetelése EPS hőszigetelőrendszerrel legalább 14 cm vastagságban nettó 206 m2-en. Nemesvakolat készítése 206 m2-en. A födém hőszigetelése 355 m2 felületen.

2.     Nyílászáró csere: Az épület nyílászáróinak cseréje 19 darab nyílászáró bontási munkái és az új a szabványoknak megfelelő műanyagnyílászárók beépítése, az építési munkák közben keletkezett sérülések javítása, vakolás, festés.

3.     Fűtéskorszerűsítés: A meglévő kazán cseréje, a radiátorok cseréje, ahol szükséges, termoszeleppel való ellátása, a hatékonyabb fűtés szabályozás végett összesen 298 m2- re vetítve.

4.     Tantermek felújítása: A 3 napközis terem felújítása, villamosvezetékek cseréje, padlóburkolatok cseréje, festés, lámpaburkolatok, kapcsolók cseréje, összesen 154 m2- re vetítve.

5.     Mosdóblokk felújítása: A mosdó csővezetékeinek, burkolatainak cseréje, a szaniterek megújítása. Teljes épületgépészeti megújulás összesen 28,6 m2-re vetítve.

6.     Villamoshálózat megújítása: A villamosvezetékek cseréje, a dugaljak, kapcsolók, vezetékek teljeskörű felújítása.

A zavartalan működés biztosításához, illetve az amortizációból és modernizációból fakadóan a projekt keretében eszközök is beszerzésre kerülnek.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2018. 11. 30

A projektről bővebb információt a www.kk.gov.hu.oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: yScBErqbbFOkZRuF6DmFUYRaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==