Celldömölki Városi Általános Iskola termeinek és sportudvarának fejlesztése

Projekt címe:
EFOP-4.1.2-17-2017-00095

Celldömölki Városi Általános Iskola termeinek és sportudvarának fejlesztése

A Celldömölki Városi Általános Iskola infrastrukturális fejlesztése a hátránykompenzáció elősegítése és a minőségi oktatás megteremtése érdekében

Projekt időtartama:
2017.10.25. - 2021.10.25.

Elnyert támogatási összeg:  278 354 393 Ft

A támogatás mértéke: Az összes elszámolható költség 100%-a.

Kedvezményezett neve: Sárvári Tankerületi Központ

A beruházások és eszközbeszerzések keretében egyrészt a nevelési-oktatási tevékenység megvalósításához használt termek és az azok elérését szolgáló folyosók, közlekedők felújítása, átalakítása, mellékhelyiségek felújítása, energetikai korszerűsítés, a tantermek elavult bútorainak cseréje, másrészt az udvar, sportudvar felújítása és korszerűsítése valósul meg. Mindemellett a köznevelési intézményben tanulók és dolgozók biztonságának növelése érdekében életmentő készülék beszerzésére kerül sor. A projekt a helyi szükségletek kielégítésére irányuló, racionális és hatékony működést biztosító, korszerű nevelési, oktatási környezet kialakítását szolgálja.

A beruházás az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program „Iskola 2020” „Köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztése a hátránykompenzáció elősegítése és a minőségi oktatás megteremtése érdekében” című, európai uniós forrásból működő pályázat keretében valósult meg.