INFORMÁLIS ÉS NEM FORMÁLIS TANULÁSI LEHETŐSÉGEK A HATVANI TANKERÜLETI
KÖZPONTBAN

 Projektzáró Sajtóközlemény


2019. 11. 01.

Hatvani Tankerületi Központ

INFORMÁLIS ÉS NEM FORMÁLIS TANULÁSI LEHETŐSÉGEK a Hatvani Tankerületi Központban

 

A Hatvani Tankerületi Központ 74,1 millió forint támogatást nyert „Informális és nem formális tanulási lehetőségek a Hatvani Tankerületi Központban” című pályázatával. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Szociális Alap támogatásával valósult meg.

A projektben a Hatvani Tankerület három intézménye, a Csányi Szent György Általános Iskola, a Recski Jámbor Vilmos Általános Iskola és a Gyöngyösoroszi Árpád Fejedelem Általános Iskola vett részt.

A pályázat megvalósításának időszaka: 2017. 11. 01- 2019. 11. 01.

A pályázat fő célja olyan módszertani fejlesztés kidolgozása volt, amely illeszkedik az intézmény pedagógiai és kulturális adottságaihoz, és hozzájárul az alap- és kulcskompetenciák, a problémamegoldás, és az egészségtudatos magatartás formálásához.

Az informális tanulási alkalmak beépítésre kerültek az intézmények Pedagógiai Programjába, amely biztosítja, hogy a pályázat keretében kifejlesztett tartalmak hosszú távon hasznosuljanak, formálva ezzel a pedagógusközösség módszertani kultúráját.

 

Az európai uniós támogatás segítségével közösségi programokat és képzéseket szerveztek. Az intézményen belüli tudásmegosztás bővítésével a partnerintézmények közötti hálózatosodáson keresztül egyre szélesebb körben ismertették meg az újfajta tematikus keretrendszer előnyeit.

Azonosítószám: EFOP-3.3.7-17-2017-00008


Támogatás összege: 74 123 747 Ft

Támogatás intenzitása: 100%

 

A projektről bővebb információt a www.kk.gov.hu./ hatvan oldalon olvashatnak.

 További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: NCFgPLnkLcebFbV9rOkORFz2MaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==

 

Sajtóközlemény a projekt indításáról


2018. 01. 08.

Hatvani Tankerületi Központ

INFORMÁLIS ÉS NEM FORMÁLIS TANULÁSI LEHETŐSÉGEK a Hatvani Tankerületi Központban

 

A Hatvani Tankerületi Központ 74,1 millió forint támogatást nyert „Informális és nem formális tanulási lehetőségek a Hatvani Tankerületi Központban” című pályázatával. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Szociális Alap támogatásával valósul meg.

A projektben a Hatvani Tankerület három intézménye, a Csányi Szent György Általános Iskola, a Recski Jámbor Vilmos Általános Iskola és a Gyöngyösoroszi Árpád Fejedelem Általános Iskola vesz részt.

A pályázat megvalósításának kezdete 2017. 11. 01., tervezett befejezése 2019. 11. 01.

 A pályázat fő célja olyan módszertani fejlesztés kidolgozása, amely illeszkedik az intézmény pedagógiai és kulturális adottságaihoz, és hozzájárul az alap- és kulcskompetenciák, a problémamegoldás, és az egészségtudatos magatartás formálásához.

 Az informális tanulási alkalmak beépítésre kerülnek az intézmények Pedagógiai Programjába, amely biztosítja, hogy a pályázat keretében kifejlesztett tartalmak hosszú távon hasznosuljanak, formálva ezzel a pedagógusközösség módszertani kultúráját.

Az európai uniós támogatás segítségével közösségi programokat és képzéseket szerveznek. Az intézményen belüli tudásmegosztás bővítésével a partnerintézmények közötti hálózatosodáson keresztül egyre szélesebb körben ismertetik meg az újfajta tematikus keretrendszer előnyeit.

 

A projektről bővebb információt a www.kk.gov.hu./ hatvan oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

További információ kérhető:

Horváth Márta

Tankerületi igazgató

Telefonszám: +36 (37) 795-214

E-mail cím: MvKHlBE3NlVaGF0dmFuQGtrLmdvdi5odQ==