Új játszóteret avattak a tiszaföldvári Révay György EGYMI-ben

Publikálva: 2020. október 19.

2020. október 15-én a Szolnoki Tankerületi Központ fenntartásában lévő Révay György Egységes Gyógypedagógiai Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban játszótér átadására került sor

A Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően, a „A játék összeköt!” elnevezésű országos kezdeményezés keretén belül, befogadó játszótér épült  Tiszaföldváron a Révay György EGYMI-ben. A befogadó játszótér fogyatékossággal élő és ép gyermekek számára készült, ezzel is megteremtve a közös játék lehetőségét.

Az inkluzív játszótéren az igényeket figyelembe véve, valamennyi fogyatékossági csoporthoz tartozó gyermek megtalálja a számára könnyedén használható játékot.


A játszóterek tervezésében a Szerencsejáték Zrt. szakmai partnerei, az Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont és a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete is közreműködött. A kivitelezési munkálatokat a Time Gold 2006. Kft. Játéknap Kft. végezte.

2020. október 15-én, a Kastély-kert tematikájú befogadó játszótér műszaki átadása történt meg, azonban a játszótér hivatalos átadása - a járványügyi helyzetre való tekintettel - későbbi időpontban lesz megtartva.

 

Szeretnénk megköszönni minden érintettnek, hogy a gyermekeknek ilyen nagy örömet okoztak!

Menü

Navigáció