Új hagyományt teremtünk- 2018. évi Járási Pedagógusnapi Ünnepség

Publikálva: 2018. június 7.

2018.06. 05- én az id. Kapoli Antal Művelődési Házban Kadarkúton került megrendezésre a Járási Pedagógusnapi Ünnepség a Kaposvári Tankerületi Központ szervezésében, a Kadarkúti Önkormányzat és a Kaposvári Tankerületi Központ támogatásával. A szervezésben, lebonyolításban közreműködő iskola a Jálics Ernő Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium volt.

A rendezvényre meghívást kaptak a Kaposvári Tankerületi Központ illetékességi területéhez tartozó járások- a Kaposvári, Csurgói, Barcsi, Nagyatádi Járás- járási székhelyeken kívüli iskoláinak intézményvezetői, tagintézmény- vezetői, kiváló pedagógusai, a terület országgyűlési képviselői, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

 

Az ünnepség programja:

•Köszöntő- Karsai József Kadarkút polgármestere

•Ünnepi beszéd- Stickel Péter tankerületi igazgató

•Dicsérő Oklevelek átadása 28 pedagógusnak a tanulók nevelése, oktatása érdekében végzett kiemelkedő színvonalú pedagógiai munka elismeréseként

•A Jálics Ernő Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjainak ünnepi műsora

 

Somogy megyében a járási székhelyek önkormányzatai városi pedagógusnapi ünnepséget szerveznek minden évben a pedagógusok köszöntésére. A Kaposvári Tankerületi Központhoz tartozó négy járás „kisiskoláiban” dolgozó pedagógusainak részére új hagyományt alakít ki a Kaposvári Tankerületi Központ a Járási Pedagógusnapi Ünnepség megszervezésével, mely első alkalommal a Kaposvári Járásban, Kadarkúton került megszervezésre, a következő években tervezetten mindig más járásban.

Ezen új hagyomány megteremtésével az ünnepség lehetőséget biztosít a kiváló pedagógusok elismerésére, a közreműködő iskola bemutatkozására, a Kaposvári Tankerületi Központ és az önkormányzatok közötti együttműködés fejlesztésére.

Menü

Navigáció