Rend, színes dekoráció és szuperhős-köpeny lett a vége a találkozásnak

Publikálva: 2021. december 1.

A Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2.b osztályával izgalmas dolog történt. Novemberben a Hetedhét Kaland című szórakoztató és ismeretterjesztő műsor stábja látogatott el a gyerekekhez. Rend, gyönyörű téli dekoráció és szuperhős-köpeny lett az eredménye az együtt eltöltött néhány órának.

November hónap izgalmas programot tartogatott a Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2.b osztálya számára.

 

A Hetedhét Kaland című szórakoztató és ismeretterjesztő műsor stábja látogatott el az iskolába.

 

Az M2 Gyerekcsatorna „Segíts, ha bírsz!” jelszóval indított közösségépítő kezdeményezése az önkéntes munkára való ráhangolást célozza, és a környezetünkben való segítségnyújtásra buzdít. Elsődleges célcsoportja a 4-12 éves korosztály.

 

A Tarjáni kisiskolások boldogon fogadták Szabit, a műsorvezetőt, akivel kalandos órákat tölthettek el együtt.

Előkerültek a színes gumikesztyűk, és szorgalmas rendteremtés következett, majd gyönyörű téli dekorációkat készítettek, amelyekkel az osztálytermet díszítették fel.

A lelkes munkának az eredménye a stábtól kapott szuperhős-köpeny lett, amelyet ezentúl naponta más-más tanuló ölthet magára. Viselését az a gyermek érdemelheti ki, akit tettei alapján a csoport a nap hősének választ.

A 2.b osztály izgalmas kalandját bárki megtekintheti a következő oldalon: https://mediaklikk.hu/video/hetedhet-kaland-2021-11-26-i-adas/

Menü

Navigáció