Pedagógus Kutatói Pályadíjat nyert a Deák Gimnázium tanára

Publikálva: 2021. október 8.

A Szegedi Deák Ferenc Gimnázium pedagógusa, Dr. Ótott Noémi elnyerte a Magyar Tudományos Akadémia Pedagógus Kutatói Pályadíját, amelyet 2021. szeptember 29-én vehetett át ünnepélyes keretek között.

A Pedagógus Kutatói Pályadíj elnyerésére pályázatot nyújthat be minden olyan egyetemi szintű mester fokozatú diplomával vagy PhD/DLA fokozattal rendelkező pedagógus, aki legalább öt évet töltött el a pedagógusi pályán, és a pályázat beadásának időpontjában legalább félállású pedagógusként magyarországi, illetve külföldi, magyarul is oktató középiskolánál vagy általános iskolánál jogviszonyban áll. A benyújtott pályaművet a Közoktatás-fejlesztési Kutatási Pályázat Bírálóbizottsága bírálja el, és alakítja ki a díjazottakra vonatkozó javaslatát, amelynek alapján a Magyar Tudományos Akadémia elnöke dönt a díjazottak személyéről.

 

Idén tizenkét pedagógus tudományos tevékenységét ismerte el az MTA.

 

Sikeres pályamunkájának (Brunetto Latini arcai, Brunetto Latini és az Il Tesoretto című tanköltemény) köszönhetően köztük találjuk Dr. Ótott Noémit, a Szegedi Deák Ferenc Gimnázium tanárát, aki 2021. szeptember 29-én ünnepélyes keretek között vette át a díjat.

 

Elismeréséhez szívből gratulálunk!


Menü

Navigáció