Országos LEGO versenyen kiváló eredményt ért el a nagycenki iskola csapata

Publikálva: 2023. március 23.

A Nagycenki Széchenyi István Általános Iskola diákcsapata harmadik, azaz dobogós helyezést ért el országos LEGO versenyen.

A Nyíregyházi Egyetem LEGO Education Innovation Studio, a Kállay Gyűjtemény, a LEGO Manufacturing Kft. és a H-Didakt Kft. “Március 15. eseményeinek ábrázolása LEGO elemekkel” címmel hirdetett meg rendhagyó versenyt.
A szervezők célja a nemzetközileg ismert játék oktatásban történő népszerűsítése, valamint a pedagógiai munkában történő lehetséges alkalmazásának bemutatása volt.

A kreatív gondolkodást díjazó megmérettetésre általános és középiskolai diákokból álló 3-5 fős csapatok elsőtől a tizenharmadik évfolyamig jelentkezhettek. A vetélkedőn összesen 250 diák és 50 felkészítő tanár vett részt.

A beadott alkotásokat 2023. március 15-én ünnepélyes díjátadón zsűrizték, ahol a 3. helyezést a nagycenkiek Civitas Fidelissima 1848 nevű csapata érdemelte ki. A csapat tagjai Barcza Attila, Dobsa Dávid, Rajczi Áron, Tóth Mihály, felkészítő tanáruk Barczáné Locsmándi Beáta volt.

A versenyen elért sikerhez a Soproni Tankerületi Központ ezúton gratulál.

További információk a vetélkedőről:

EREDMÉNYHIRDETÉS

PÁLYAMŰVEKET BEMUTATÓ VIDEÓK

 

Menü

Navigáció