Országos küzdőtéren a Csajhatalom, a Bankrablók és a Pénzrablók csapata

Publikálva: 2021. május 31.

A Pénziránytű-BankVelem Program keretében megszervezett PénzOkos Kupa Junior Versenyen a Szegedi Fekete István Általános Iskola Csajhatalom nevű csapata országos 3. helyezést ért el. A lányok áprilisi sikerén felbuzdulva a Bankrablók, valamint a Pénzrablók is maximumra kapcsoltak, és bejutottak a K&H Vigyázz, kész, pénz! című pénzügyi vetélkedő országos fordulójába.

A Szegedi Fekete István Általános Iskola Csajhatalom nevű csapata nagyon jól szerepelt a Pénziránytű-BankVelem Program keretében megszervezett PénzOkos Kupa Junior Versenyen.

Az 5–6. osztályosok számára meghirdetett többfordulós vetélkedő 277 csapata közül a legjobb tíz került be az országos döntőbe, ahol a Csajhatalom a 3. helyen végzett.

Az áprilisi siker meghozta a diáktársak kedvét is. A K&H Vigyázz, kész, pénz! című pénzügyi vetélkedőn is induló Csajhatalom mellett az 5-6. osztályos korcsoportból a Bankrablók,  a 7-8. osztályosok kategóriájában a Pénzrablók is bejutottak az ország legjobbjai közé.

Ez már önmagában is jelentős eredmény, hiszen 1000-nél több induló csapat közül korosztályonként csupán 8 jutott be az országos forduló megmérettetésére.

A Szegedi Fekete István Általános Iskola valamennyi ifjú pénzügyi géniuszát Bezdán-Gauder Graciella tanárnő segítette a felkészülésben.

Szívbők gratulálunk tanárnak és diáknak egyaránt!

Fotón: Farkas Noémi, Molnár Emma, Tóth Tamara, a Csajhatalom tagjai

Menü

Navigáció