Országos elismerésben részesült a KEVE program szegedi iskolarendőre

Publikálva: 2024. február 7.

A Szegedi Bárczi Gusztáv EGYMI, Óvoda és Általános Iskola iskolarendőre, Szekeres Károly rendőr zászlós „Az év iskolarendőre” elismerésben részesült. A díjat a IX. Iskolarendőr Szakmai Nap keretében az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága Rendőrségi Igazgatási Központjában adták át február első napján.

Szekeres Károly rendőr zászlós már 5 éve a Szegedi Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola iskolarendőre. A  „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” (KEVE) program megvalósulásában nagy szerepet vállal, lelkiismeretesen tanítja a tanulókat a biztonságos közlekedésre. Szabadidejében önkéntes tűzoltó a lakóhelyén, így a KEVE órákon egyéb információkkal is segíteni tudja a prevenciós munkát.

A Bárczi iskola Karcsi bácsija lényegében szerves része lett az intézmény életének. Nem is kétséges: a biztonság jelképévé vált, aki részt vesz az iskolai rendezvényeken, akihez a tanárok és a diákok egyaránt bizalommal fordulhatnak. 

2024. február 1. napján megérdemelten ismerték el tevékenységét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága Rendőrségi Igazgatási Központjában ezen a napon rendezték meg a IX. Iskolarendőr Szakmai Napot, amelyen - a szakmai beszélgetések előtt - a munkájukat kiemelkedően végző iskolarendőröket méltatták.

A rendezvényen Szekeres Károly rendőr zászlós, a Bárczi iskola Karcsi bácsija is „Az év iskolarendőre” elismerésben részesült. Személye bizonyíték arra, milyen kiválóan működhet a rendőr- és pedagógusszakma együttműködésén alapuló iskolai prevenció.

Az országos elismeréshez szívből gratulálunk!

 

Menü

Navigáció