MFP-ITF/2020

Publikálva: 2022. február 25.

Mátranováki Fekete István Általános Iskola - Iskolai Tornaterem, Tornaszoba fejlesztése 2020

Kedvezményezett neve

Salgótarjáni Tankerületi Központ

Projekt azonosító száma

MFP-ITF/2020

Projekt címe

Mátranováki Fekete István Általános Iskola - Iskolai Tornaterem, Tornaszoba fejlesztése 2020  

A szerződött támogatás mértéke (%)

100%

A projekt tartalmának bemutatása

A Mátranováki Fekete István Általános Iskola 38.508.976 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Magyar Falu Program „Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése 2020” alprogram keretében.

A tornaterem felújítása keretében megvalósult a tető szigetelése. A küzdőtéren modern, energiatakarékos lámpatestek kerültek felszerelésre. A kapcsolódó vizesblokkok és öltözők építészeti, gépészeti és elektromos felújítása teljes körűen megtörtént. A közlekedő padlója új, egységes PVC burkolattal lett ellátva. A pályázat keretein belül tornatermi eszközök és sportszerek is beszerzésre kerültek.

A beruházás hosszú távra biztosítja az iskolába járó diákoknak a mindennapos testneveléshez, a tanórán kívüli sport és egyéb foglalkozásokhoz a biztonságos és kulturált környezetet; a mozgásfejlesztésen túl hozzájárul a közösségfejlesztéshez és az egészséges életmód kialakításához.

Az intézmény e projektnek, illetve a 2017-ben megvalósított energetikai korszerűsítésnek köszönhetően modern környezetben várja a gyerekeket, ezáltal hozzájárul a vidéki élet vonzóbbá tételéhez a mátranováki családok számára.

A projekt megkezdésének dátuma

2020. január 1.

A projekt tervezett befejezési dátuma

2022. június 30.

Igényelt bruttó összeg

38.508.976 Ft

Menü

Navigáció