Magyar Falu Program: Iskolaépület felújítása, Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése - 2022

Publikálva: 2023. március 13.

Magyar Falu Program: Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése - 2022

Magyar Falu Program keretében meghirdetett - Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése - MFP-IETF/2022 kódszámú pályázati kiírás

Magyar Falu Program: Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése - 2022

  

1)

Projekt neve: Iskolaépület és tornaterem felújítása a Mérki iskolában

Elnyert támogatás összege és éve: 45.239.113 Ft - 2022

Projekt célja: Jelen projekt keretein belül az iskolai tornaterem és az iskola épületének felújítását kívánja a Tankerület megvalósítani az intézményben. Az építés során egy meglévő épületrész felújítása történik az épületben. A vizesblokkok burkolatának újraépítése, elkoszolódott fali és mennyezeti festés újra festése. Az épület tornatermében új, korszerű padozat építése.

 

2)

Projekt neve: Iskolai tornaterem fejlesztés a Kislétai iskolában

Elnyert támogatás összege és éve: 8.417.818 Ft - 2022

Projekt célja: Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése, átépítése, átalakítása, korszerűsítés tevékenység megvalósítását kívánja a Tankerület megvalósítani. Az épület tornatermében új, korszerű padozat kiépítése.

 

3)

Projekt neve: Iskolaépület felújítása a Nyírmihálydi iskolában

Elnyert támogatás összege és éve: 54.727.695 Ft - 2022

Projekt célja: Jelen projekt keretein belül az iskola épületének felújítását kívánja a Tankerület megvalósítani. Az építés során egy meglévő épület energetikai korszerűsítése történik az épületben. Felújítandó és kialakítandó vizesblokkok szennyvizének bekötése az utcában lévő szennyvízhálózatba. Vizesblokkok újraépítése, új padozat építése, elkoszolódott fali és mennyezeti festés újra festése. Az udvar felújításának keretein belül tér-kőburkolat építése.

 

4)

Projekt neve: Túristvándi Molnár Mátyás Általános Iskola felújítása

Elnyert támogatás összege és éve: 23.311.350 Ft - 2022

Projekt célja: Iskola épület teljes belső felújítása az alábbi munkanemek vonatkozásában: falfestés, olajlábazat készítése, laminált padló építése, csempe, padlólap burkolat készítése, falicsempe burkolat készítése, 9 db beltéri ajtó cseréje, 3 db radiátor és kapcsolódó csövezés kiépítése, stáblon és fűtéscső festés, csatorna lefolyó csere.

 

5)

Projekt neve: Nagyszekeresi Petőfi Sándor Általános Iskola felújítása

Elnyert támogatás összege és éve: 45.353.349 Ft - 2022

Projekt célja: Teljes tetőzet kiváltása lemezfedéssel. Ehhez kapcsolódóan a párazáró fóliázás és az ellenfóliázás, valamint a faszerkezet cseréje is az új fedőanyaghoz megfelelően. Továbbá a csapadékvíz elvezető csatornák cseréje és a keletkezett belső beázási károk javítása az új tető elkészültét követően.

 

6)

Projekt neve: Nagydobosi Általános Iskola felújítása

Elnyert támogatás összege és éve: 51.231.800 Ft - 2022

Projekt célja: A még ki nem cserélt külső nyílászárók cseréje, a belső nyílászárók cseréje, az elektromos rendszer felújítása, modernizálása, vizesblokkok felújítása, tantermi padló burkolatok cseréje. Továbbá az iskola előtti vagyonvédelmi kerítés újraépítése, mivel az funkcióját az avulás és az erózió miatt nem képes ellátni.

 

Menü

Navigáció