Magyar Falu Program – 2020

Publikálva: 2022. november 23.

A Kisvárdai Tankerületi Központ öt pályázatot valósított meg a Magyar Falu Program - 2020 keretében összesen 193 854 658 Ft értékben. MFP-ITF/2020 kódszámú - Iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése és MFP-IEF/2020 kódszámú - Iskolaépület felújítása


Rétközberencsi I. Istvány Király Általános Iskola

A Rétközberencsi I. Istvány Király Általános Iskola tornaszobájának korszerűsítése befejeződött. A fejlesztés keretében a teljes épület felújításra került. Külső nyílászárók cseréje, az épület hőszigetelése, új tető, a teljes gépészeti hálózat és a belső elektromos vezetékrendszer felújítása, kapcsolók, csatlakozók, aljzatok és LED lámpatestek cseréje, valamint a belső falfelületek festése valósult meg, illetve megújult a tornaszoba sportburkolata is, továbbá új sporteszközök beszerzés is megvalósult. A fejlesztés a mindennapos testnevelés színvonalasabb megvalósítását szolgálja.

 


A projekt támogatási összege: 49 211 560 Ft.Az Eperjeskei Dr. Udvari István Általános Iskolában megújult a régi, elavult állapotú tornaterem. A fejlesztés keretében megújult a tetőszerkezet, a külső nyílászárók cseréje és az épület homlokzati hőszigetelést kapott. Megvalósult a belső burkolatok cseréje, új sportpadló került elhelyezésre. 

 

A projekt támogatási összege: 31 643 574 Ft.

MFP-IEF/2020 kódszámú - Iskolaépület felújítása

 

Ilk településen a Tornyospálcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bethlen Gábor Tagintézményében a tető felújítására került sor. A beruházás során 2000 négyzetméteren leszedték a régi palafedést, új lécezést és új cserepeslemez fedést kapott az iskolaépület.

 

A projekt támogatási összege: 32 507 364 Ft.

Az Ófehértói Dr. Hársfalvi Péter Általános Iskolában a nyílászárók cseréjére került sor. Az iskolaépület külső nyílászáróit korszerű, jól zárható, hőszigetelt műanyag nyílászárókra cseréltük, illetve 166 méter hosszan új párkányokat is kialakítottunk. Összesen 400 m2nyíláskeret javítása történt meg és 139 db műanyag kültéri nyílászárót cseréltünk ki. 

 

A projekt támogatási összege: 44 999 529 Ft.A Tuzséri Lónyai Menyhért Általános Iskolában a tornatermi részen a külső nyílászárók cseréje valósult meg. épület külső 15 cm homlokozati hőszigetelése valósult meg, új párkányok és ereszcsatorna került elhelyezésre. Megújult továbbá az iskola külső kerítése 100 méter hosszan új kerítés készült.

 

A projekt támogatási összege: 35 492 631 Ft.
Menü

Navigáció