Magyar Falu Program – 2022

Publikálva: 2022. november 23.

A Kisvárdai Tankerületi Központ hét megvalósítási helyszínen valósít meg fejlesztéseket az „Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése - 2022 című, MFP-ITF/2022 kódszámú” Magyar Falu Program keretében összesen 288 210 756 Ft értékben.


A Kékcsei Arany János Általános Iskola tornatermének fejlesztése


A tornaterem pvc sportpadló burkolatának teljes felületének a cseréje, a tornaterem oldalfalán 1,00m magasságig festése és homlokzati nyílászárók külső oldalán a sérült párkányszerkezetek cseréje valósul meg.

A projekt támogatási összege: 20 303 524 Ft.

 

A Laskodi Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény felújítása

 

Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése – 2022 című MFP-ITF/2022 kódszámú pályázati kiírás

 

Az intézmény két épületrészből áll. A kastély épület magastető idomain a meglévő trapézlemez fedést és horganyzott acéllemez anyagú függőereszcsatorna és lefolyócsatorna rendszert elbontásra kerül. Új tetőhéjalásként cserepeslemezfedés készül, téglavörös színben, a rendszer összes kiegészítő, rendszerspecifikus elemeivel együtt. Új függőereszcsatorna és a lefolyócsatorna rendszer készül. A magastetők alatt, a padlásfödémre kőzetgyapot hőszigetelés kerül 25 cm vastagságban, párazáró fóliával együtt. Az új épületrész homlokzati felületein EPS homlokzati szigetelés készül, 20 cm vastagságban, ragasztva, dubelezéssel rögzítve. Az új felület homlokzati nemesvakolatot kap. A lábazat mentén XPS hőszigetelő lemezek kerülnek beépítésre 20 cm vastagságban, ragasztással és dubelezéssel.

 

A projekt támogatási összege: 54 978 023 Ft.

 

 

 

 

A Mándoki Sennyey Elza Általános Iskola "zöld" épület teljes villamos hálózatának fejlesztése

 

Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése – 2022 című MFP-ITF/2022 kódszámú pályázati kiírás


Az épület a 70-es évek végén épült, azóta a villamos hálózatán felújítás nem történt. Jelen projektben az épület teljes villamos hálózatának felújítása történik meg, a mai kor követelményeinek megfelelő, energiatakarékos készülékek alkalmazásával. LED lámpatestek kerülnek elhelyezésre. Az erős és gyengeáramú hálózat egyaránt felújításra kerül. Elhelyezésre kerül biztonsági világítás és menekülési útirányt jelző rendszer is az OTSZ előírásainak megfelelően. Új mérőhely és főelosztó berendezés kerül kialakításra

 

A projekt támogatási összege: 51 023 838 Ft.

 

 

Az Eperjeskei Dr. Udvari István Általános Iskola felújítása.

 

Az iskola épületén a cserépfedés, tetőlécezés bontása, cserepeslemez fedés készítése, tetőszerkezet hőszigetelése, manzard tetőben nyílászárók cseréje, WC-k padló-, falburkolatok, szaniterek cseréje, festése, WC-k nyílászáróinak cseréje, emeleti tantermek (4 db) padlóburkolatainak cseréje, földszinten bejárati ajtók cseréje valósul meg.

 

A projekt támogatási összege: 43 779 440 Ft.

 

 

A Tiszakanyári Hunyadi Mátyás Általános iskola tetőfelújítása.

 

Az épületegyüttes utcai és udvari szárnyai magastető idomain meglévő hornyolt cserépfedést és horganyzott acéllemez anyagú függőereszcsatorna és lefolyócsatorna rendszer elbontásra kerül. A bontási munka végeztével a tetőszerkezetet átvizsgálása, a szükséges helyeken fa elemek megerősítése történik. Új tetőhéjalásként a Lindab cserepeslemez rendszer épül be a rendszer összes kiegészítő, rendszerspecifikus elemeivel együtt. A függőeresz csatorna és a lefolyócsatorna rendszer szintén Lindab elemekkel valósul meg.

 

A projekt támogatási összege: 47 953 837 Ft.

 

A Demecseri Általános Iskola épület belső felújítása

 

Megvalósul az épületegyüttesben a folyosók és közlekedőkre nyíló helyiségek bejárati ajtóinak a cseréie új elemekre. A padlófelületeken lévő elavult burkolatokon kontaktréteg felhordása után egységes megjelenésű új greslap burkolatot készül. A lépcsők homlok és járófelületein

azonos burkolat készül az élvédő elemek beépítésével. A közlekedőkben 120 cm magasságig új greslap burkolatú oldalfelület készül. A burkolatok feletti falfelületeken és a mennyezeten új diszperziós festékréteg kerül felhordásra.

 

A projekt támogatási összege: 54 806 155 Ft.

 

 

Projekt címe:  A Tornyospálcai Általános Iskola tornacsarnok felújítása

 Iskolaépület felújítása és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztése-2022 című MFP-ITF/2022 kódszámú pályázati kiírás


A tornacsarnok épületrészben a padlóburkolat az alátétszerkezetekkel együtt cserélve lesz. Új, vasalt hálós aljzatbeton réteg készül a PVC sportpadló alá. Az üvegtéglafalazatok elbontásra kerülnek, helyette a nyílászárókba új, nyitható ablakszemekkel rendelkező műanyag nyílászáró szerkezetek kerülnek beépítésre belső és külső párkányokkal együtt. A bejárati ajtó és a szertár ajtó és az öltözőcsoportokban lévő ajtók cseréje is megtörténik. Az oldalfalvakolatok javítása után a teljes fal és mennyezeti felületet újra festjük.

 

A projekt támogatási összege: 15 365 938 Ft.

Menü

Navigáció