Kerékpáros akadályversenytől a bilincsfutásig

Publikálva: 2021. november 18.

Októberben bűn- és balesetmegelőzési versenyen mérhették össze ügyességüket a Csengelei Általános Iskola diákjai. A Kisteleki Rendőrkapitányság közreműködésével megvalósuló programon kilenc különböző feladat várt az intézmény tanulóira.

A Csengelei Általános Iskolában megrendezett bűn- és balesetmegelőzési versenynek az idő is kedvezett, hiszen a kellemes októberi napsütés megengedte, hogy a feladatokat a tanulók az intézmény udvarán végezzék el.

Kilenc különböző feladat várt a gyerekekre, akiknek az ügyességi próbatételek teljesítése, mint például kerékpáros akadálypálya, padon egyensúlyozás mellényben vagy bilincsfutás mellett bűnmegelőzési és állatvédelmi kérdésekre is válaszolniuk kellett.

Az alsó tagozaton a 4. osztály, míg a felsősök közül a 6. osztály bizonyult a legügyesebbnek.

A Kisteleki Rendőrkapitányság közreműködésével megvalósuló verseny eredményhirdetésére az iskolába érkezett Szalay Zoltán Szabolcs r. alezredes, kapitányságvezető is.  A két első helyezettnek labdákat és dartstáblát adott át, a többi osztály pedig egy-egy labdával gazdagodott. Az alsós és a felsős napközis csoportok társasjátékot kaptak ajándékba, és minden tanulónak jutott egy-egy szép órarend is.

Menü

Navigáció