Fütyülős Furulyás és a Szolnoki Szimfónikusok szenzációs előadása a Szolnoki Tankerületi Központ alsós tanulóinak

Publikálva: 2024. február 22.

Mintegy 5000 alsós tanuló és mintegy 500 pedagógus láthatja azt a rendezvénysorozatot, mely a Szolnoki Szimfonikusok és a Szolnoki Tankerületi Központ szervezésében valósul meg 2024. február 20. és március 12.-e között.

A zene és a komédia egyedülálló kombinációját láthatták az alsós gyermekek.A Szolnoki Szimfonikus Zenekar különleges szólistával készült: Gabor Vosteen képzett klasszikus zenész és humorista. Szakterülete az öt furulyán való egyidejű játék, ezért nevezik őt egyszerűen „furulyásnak”.

Vicces mozdulatainak, egyszerű és mulatságos bűvészmutatványainak és kiváló előadói képességének köszönhetően egy igazán szórakoztató produkciót varázsolt a színpadra. Ebben partnere  volt természetesen a karmester és a Szolnoki Szimfonikus Zenekar. A gyerekek  rendkívül élvezték a cirkuszi előadással kombinált koncertet, miközben még a könnyük is kicsordult a nevetéstől.

A darabot az öt nap alatt lezajló 15 előadásból álló rendezvénysorozatban a Szolnoki Tankerületi Központ fenntartásához tartozó valamennyi általános iskola alsós tanulója látta, illetve még megtekinti 2024. március 12-én. Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a Szolnoki Szimfónikusoknak a felejthetetlen élményért illetve az Aba Novák Agóra Kultúrális Központnak a helyszínért!

Menü

Navigáció