„Elképesztő!” - Bosnyák Viktória és Dudás Győző az Aranyban

Publikálva: 2021. december 15.

November végén különleges vendégek érkeztek a Szegedi Arany János Általános Iskola könyvtárába. Bosnyák Viktória írónő és Dudás Győző illusztrátor látogatta meg az intézmény negyedikeseit. Milyen volt a találkozás? Az írónő egyik művének címével jellemezve: „Elképesztő!”

2021. november 29-én illusztris vendégek érkeztek a Szegedi Arany János Általános Iskola könyvtárába. Az intézmény negyedikesei nagy izgalommal várták Bosnyák Viktória írónőt és Dudás Győző illusztrátort.

Az író – olvasó - rajzoló találkozó igazán jó hangulatban telt el. A diákok személyesen is megismerkedhettek az alkotókkal, kérdéseket tettek fel a munkájukkal, szakmai céljaikkal kapcsolatban.

A gyerekek szárnyaló fantáziájukat is megmutathatták. Képzeletbeli állatfajokat teremtettek, és a vendégekkel együtt álmodhatták meg az új történetek szereplőit. Ezeket a lényeket Dudás Győző a gyerekek szeme láttára és legnagyobb örömére rögtön meg is örökítette.

Az írónő műveit - közöttük például „A sirály a király?”, az „Elek, merre keresselek?”, a „Tündérboszorkány” vagy az „Elképesztő!” - eddig is gyakran keresték a gyerekek a könyvtárban. 

A találkozó után a csodás történetek és izgalmas illusztrációk iránti érdeklődés még erősebbé vált.

 

Menü

Navigáció